Een succesvol 2018!

Het is 31 december de laatste dag van 2017. Wat is dit jaar snel gegaan, met veel mooie nieuwe en oude klanten en bijzondere door ons geproduceerde beursstands en posterborden. Het nieuwe jaar brengt hopelijk veel moois voor u en voor ons. Voordat wij de champagneflessen laten knallen en ons tegoed doen aan de oliebollen en appelflappen willen wij u een succesvol 2018 toewensen.

Gemak dient de mens ook in 2018

Wij hopen u ook in 2018 weer te mogen ontvangen in onze 700 m2 showroom in Almere waar u de kwaliteit van onze producten zelf kunt ondervinden en waarbij wij u onder het genot van een kop koffie graag met gedegen en creatieve adviezen bij staan. Mocht u het echter fijn vinden dat wij bij u langs komen op de beurslocatie of bij uw bedrijf dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij kunnen onze mobiele producten in een handomdraai naar u toe brengen.

Een succesvol 2018 met mooie beurzen en congressen

Wellicht neemt u in 2018 deel aan een beurs of congres of gaat u naar netwerkbijeenkomsten waar u uw bedrijf wilt promoten? Met de mobiele presentatiesystemen van ABC Display komt u altijd goed voor de dag. Daarbij is het zeer gemakkelijk om mee te nemen. Een succesvol 2018 verzekerd…

Bekijk gerust onze producten:

De beste wensen

Wij wensen al onze klanten een heel goed uiteinde en een succesvol 2018! Dat uw business mag floreren.

Meer weten?

Wilt u een succesvol 2018 en meer weten over de aanschaf of het huren van mobiele presentatiesystemen of heeft u vragen over een van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.