COMMUNICATIESYSTEMEN

Communicatiesystemen voor elk budget

Omdat wij zelf de productie doen in Almere leveren wij onze producten op maat en voor elk budget. U kunt de systemen bij ABC Display kopen maar de meeste systemen zijn ook te huur. Onze producten zijn mobiel en flexibel inzetbaar. Of u nu in een kleine ruimte wilt presenteren of op een gigantische beursvloer. Het is allemaal mogelijk met het Press-systeem van ABC Display. Zo kunt het systeem ook uitbreiden. Heeft u een presentatiewand gekocht dan kunt u die uitbreiden met onze mobiele vitrines, displays, LCD schermen, verlichting en bijvoorbeeld een balie. Een goede communicatie valt of staat bij een duidelijke boodschap. Bij ABC Display verzorgen wij prints van een hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden dan ook 5 jaar garantie op onze printbanen, die u kunt hergebruiken maar ook gemakkelijk kunt laten vervangen wanneer u een nieuwe boodschap heeft. Mocht er toch wat mankeren dan zorgen wij dat het direct wordt gemaakt of vervangen. Op onze hardware bieden wij levenslange garantie.

Zet professionele communicatiesystemen in

Wanneer u een presentatie geeft of uw bedrijf presenteert op een beurs of congres dan is het gebruik van professionele communicatiesystemen voor u een must. ABC Display biedt u een full range of producten waarmee u uw bedrijf goed presenteert en waarmee u bij uw klanten wordt gezien. Wij bieden u:

  • Beursstands
  • Presentatiewanden
  • Posterborden
  • Roll banners
  • Vitrines
  • Balies
  • Outdoor communicatiemiddelen

Zoals u ziet zijn onze panelen multifunctioneel inzetbaar en geven ze uw organisatie ‘value for money’. Ons systeem is gebruiksvriendelijk, flexibel en heeft zich internationaal bewezen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Het vervoer van uw communicatiesystemen

ABC display levert lichtgewicht systemen die gemakkelijk zijn op te bouwen door 1 persoon. Er is geen gereedschap nodig en u vervoert de communicatieystemen in draagtassen of rolkoffers. U kunt het zelfs vervoeren in een personenauto. ABC Display kan de montage en demontage ook voor u verzorgen zodat u zich bezig kan houden met andere zaken. Bekijk ook onze webpagina met voorbeelden voor uw beursstand.

Zit u in België gevestigd, kijk dan op www.beursstands.be

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP