BEURSSTAND EINDHOVEN

Beursstand Eindhoven

Voor een volledig unieke beursstand in Eindhoven voor uw onderneming heeft abcdisplay.nl altijd een oplossing. Met een modulaire basis is eindeloos te combineren en een breed scala aan extra’s garandeert dat geen twee producten van ons hetzelfde zijn. Van een klein hoekje achter in een hal tot de grootste beurzen van het land, met onze beursstands komt u goed voor de dag. Met mogelijkheden voor extra’s, van lampen tot displays tot 52’’, kunnen wij u de ideale beursstand bezorgen om uw bedrijf in Eindhoven mee te presenteren. Met weinig moeite zet u een presentatie neer die u veel nieuwe klanten of partners op kan leveren. Bekijk hier onze beursstand voorbeelden:

Een professionele beursstand in Eindhoven

Ons lichtgewicht systeem is gemakkelijk te vervoeren. Met slechts twee sporttassen heeft u alles voor een installatie van twintig vierkante meter. Eén tas met het lichte metalen skelet en een tas met printpanelen, gedrukt naar uw exacte specificaties. Het metalen frame van de installatie is lichtgewicht en gemakkelijk op te bouwen. Binnen enkele minuten heeft u een goed georganiseerde beursstand in Eindhoven voor uw organisatie. Met ons flexibele systeem kunt u deze stand eindeloos aanpassen naar uw persoonlijke wensen.

Ook op het gebied van extra’s bieden wij u vele opties. Eenvoudige details als plankjes voor brochures en flyers zijn gemakkelijk te monteren op het metalen frame. Zelfs complexere zaken als een display voor videopresentaties zijn netjes in de beursstand in Eindhoven te verwerken. Met al deze extra mogelijkheden zorgt u er zonder problemen voor dat uw presentatie op de beurs of conventie er een is die mensen onthouden. U hoeft zich hierbij nooit zorgen te maken dat de producten stuk gaan. Al onze producten komen met een levenslange garantie, en wij zorgen er voor dat de schade zo snel mogelijk wordt gerepareerd of het product wordt vervangen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Regel nu uw nieuwe installatie via abcdisplay.nl

Levenslange garantie en eindeloze flexibiliteit mag u altijd verwachten van onze producten. Wij bieden al onze diensten en producten zowel te koop als te huur aan in heel Nederland dus ook voo r u in Eindhoven! Als u al een set van ons systeem heeft gekocht, kunt u het gemakkelijk uitbreiden met extra modules en andere onderdelen. Op deze manier kan de beursstand voor uw bedrijf in Eindhoven meegroeien met uw bedrijf. En mocht de boodschap op uw presentatie niet meer goed aansluiten bij uw visie, dan kunt u voor weinig geld nieuwe printpanelen aanschaffen. Er is veel mogelijk via abcdisplay.nl. Neem vandaag nog contact op voor een beursstand waar uw bedrijf in Eindhoven nog jaren profijt van heeft. Bekijk onze andere oplossingen op beurostands. U kunt ook op onze Belgische pagina kijken via beursstands.be

 

 

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP