Beursstands breda

Beursstand in Breda

Presenteer uw organisatie zoals nooit tevoren, met een beursstand in Breda speciaal afgemeten op uw bedrijf. Onze zeer flexibele systemen zijn eenvoudig te bouwen en binnen de kortste keren heeft u een presentatie van uw bedrijf als nooit tevoren. Onze systemen zijn uit te breiden met vele extra features en opties om alle aspecten van uw organisatie zo goed mogelijk te presenteren. Via abcdisplay.nl koopt of huurt u zonder problemen een beursstand voor uw bedrijf in Breda, of omstreken, die geheel aansluit op uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Met levenslange garantie beloven wij dat eventuele reparaties uiteraard snel voldaan worden.

Bekijk hier onze beursstand voorbeelden

De laatste beursstand in Breda die u ooit nodig zult hebben

De basis van ons systeem is een gemakkelijk op te bouwen skelet. Dit skelet is lichtgewicht genoeg om een wand van ca. twintig vierkante meter te ondersteunen, terwijl het zelfs allemaal in een sporttas past. Aan dit skelet worden magnetische printpanelen bevestigd met door u geselecteerde opdruk. Deze opzet zorgt ervoor dat u gemakkelijk de panelen van uw beursstand in Breda kunt verwisselen al naar gelang de situatie. Met een flexibele opbouw en modulaire structuur kan uw installatie worden opgezet in tal van configuraties.

Ook kunnen wij extra details leveren die gemakkelijk binnen dit systeem gemonteerd kunnen worden. Bijvoorbeeld; nissen en vitrines voor uw producten of een display voor een videopresentatie behoren tot de mogelijkheden. Verrijk uw beursstand in Breda met deze elementen voor een nog sterkere indruk op potentiële partners of klanten. Heeft u een beetje extra nodig voor de grotere conventies, dan helpen wij u graag uit de brand. Ons systeem is ook in de hoogte uit te breiden met extra delen, voorzien van printpanelen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Laat, beter dan ooit tevoren, zien wie u bent

Met een professionele beursstand kan uw bedrijf in Breda overal goed voor de dag komen. Uw boodschap valt bijna niet te missen, gedrukt op een twee meter hoge stellage. En mocht deze boodschap in de toekomst veranderen, dan zijn nieuwe printpanelen zo gekocht. Ons systeem is binnen enkele minuten op te bouwen en gemakkelijk te vervoeren. Mocht er per ongeluk toch iets kapot gaan, dan kunt u er met onze levenslange garantie vanuitgaan dat er in weinig tijd een vervangend onderdeel klaarstaat. Laat uw bedrijf in Breda als geen ander voor de dag komen door een goed opgebouwde presentatie met behulp van abcdisplay.nl. Huur of koop vandaag nog een presentatiesysteem geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP