VITRINEWAND

De vitrinewand voor het presenteren van uw producten

Als u zoekt naar een vitrinewand dan willen wij u graag attenderen op de nieuwste LIFT-showcase. De LIFT vitrine is een uitvouwbare vitrine welke middels prints en kleurensheets zorgt voor een unieke beleving van uw presentatie. Wij hebben de LIFT-showcase zodanig ontwikkeld dat deze vitrines eenvoudig te koppelen zijn tot vitrinewand. U kunt een vitrinewand maken door de systemen aan elkaar te koppelen. Het is echter ook mogelijk om een vitrinewand te maken met bijvoorbeeld een print banner of beurswand tussen beide vitrines in.

Wat maakt een vitrinewand van LIFT speciaal?

U kunt tegenwoordig op bijna elke hoek van de straat een vitrine kopen. Dit is niets speciaals. Wat de LIFT vitrinewand speciaal maakt is dat een complete wand van bijvoorbeeld 5 vitrines, eenvoudig door 1 persoon gemonteerd wordt. Binnen 5 – 10 minuten! deze 5 vitrines kunnen gemakkelijk vervoerd worden in een kleine auto en daar komt nog eens bij kijken dat een LIFT vitrinewand onbreekbaar is en krasbestendig. Dit zijn al 3 unieke en zeer aantrekkelijke punten om te kiezen voor een vitrine van LIFT in plaats van een standaard vitrine. Maar, de LIFT vitrine biedt nog een groot voordeel. Je kunt met prints en kleurensheets een geheel unieke presentatiekast maken en deze prints zijn nog eens verwisselbaar ook. De ene dag heeft u bijvoorbeeld een mooie print van uw nieuwe productlancering en de week erop wilt u uw logo presenteren.

NEEM DIRECT CONTACT OP

De voordelen van onze vitrinewand op een rij

  • Compact in een kleine auto te vervoeren
  • Montage zonder gereedschap
  • Montage door één persoon in 60 seconden per vitrine
  • Vitrine is onbreekbaar
  • Unieke presentatie middels prints en kleurensheets

Uw vitrinewand hoeft geen duizenden euro’s te kosten! Waar u een normale vitrine aankoopt voor € 600,- tot € 800,- euro is de LIFT vitrine al beschikbaar voor € 345,- euro. Dit voordeel heeft u als gebruiker omdat ABC Display kijkt naar de wensen van onze klant. Wij blijven bezig met de ontwikkeling van systemen waarbij u enkel gemak beleefd.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP