VAKBEURS SIGN

Modulaire beursstand voor op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign

Hoe kunt u als exposant op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign opvallen tussen die andere 204 exposanten en ruim 13.000 bezoekers? Met een modulaire beursstand van ABC Display. Wij zijn de juiste partner voor uw beursstands en standmaterialen. Als exposant wilt u een mooie en functionele beursstand die zijn geld waard is en die u naar eigen inzicht en creativiteit kan inrichten. Onze modulaire stands verdienen zichzelf terug door de flexibiliteit en het gebruiksgemak, maar vooral doordat u opvalt bij uw klanten en prospects, mede door de haarscherpe kwaliteit van de printbanen. Een beursstand van het Press systeem is de meest modulaire stand die er bestaat. Onze website www.press-stands.com laat u uitgebreid zien wat er mogelijk is met één systeem. U kunt de stand bij ons kopen maar ook huren.

Ons Press Beursstand systeem voor uw gemak

De Press Beursstands van ABC Display zijn mobiel en compact mee te nemen en zeer gemakkelijk door één persoon te monteren op locatie. Mocht u daar behoefte aan hebben dan geven wij u graag een op- en afbouwtraining, maar wij kunnen u ook assisteren bij de montage en demontage, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken. Ons Press-beursstand systeem is te voorzien van extra’s zoals:

  • LED Schermen van 52 inch, waarop u uw bedrijfsvideo kunt tonen
  • Opslag (voor uw jassen, tassen en drankjes)
  • Ongekende hoogte voor uw presentatie (tot wel 5.00 mtr), zodat u tussen al die andere stands op afstand zichtbaar bent
  • Mobiele vitrines, die u met mooie fotografie of in uw eigen huisstijl kan bekleden
  • Multimedia zuilen of product- en brochureplanken

NEEM DIRECT CONTACT OP

Multifunctioneel en flexibel inzetbare beursstand voor op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign

Doordat het Press systeem modulair op te bouwen is, kunt u het met gemak op verschillende manieren op stellen waardoor de vormgeving en de uitstraling steeds weer uniek is! Het Press systeem is door zijn flexibiliteit gemakkelijk op elke beursoppervlakte tijdens de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign in te zetten.

Het Press systeem is een uniek en gepatenteerd systeem, dat door ABC Display is ontwikkeld. Alle frames evenals de printbanen worden door onszelf in Almere geproduceerd. Het frame is voorzien van een staalstrip waartegen u eenvoudig de magneetbanen bevestigd. De printbanen sluiten naadloos tegen elkaar aan en kunnen per beurs worden vernieuwd maar ook zonder problemen hergebruikt. Hierdoor is uw stand elke keer weer als nieuw en kunt u uw reclameboodschap aanpassen aan de doelgroep of het evenement waar u bent.

Delen van de Press beursstand van ABC Display kunt u gemakkelijk ook na de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign inzetten bijvoorbeeld bij de entree van uw bedrijf.

Op weg naar de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign met onze Press beursstands

Bij ABC Display zijn de beursstands van het Press systeem niet alleen eenvoudig te monteren en demonteren, de complete stand is ook compact te vervoeren in een personenauto. Zo kan u een beursstand van 20m2 in twee draagtassen zelfs in een Mini meenemen naar Gorinchem.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP