UITVOUWBARE WAND

Uitvouwbare wand huren of kopen

ABC Display is een familiebedrijf dat sinds 1979 staat voor hoogstaande kwaliteit en eigen productie. In het selecte assortiment dat wij aanbieden zijn alleen de beste uitvouwbare wand systemen aanwezig. Wij leveren grote beursstands, speciale displays maar ook de uitvouwbare wand. Deze uitvouwbare wand systemen worden al een lange tijd gebruikt voor snelle en professionele presentaties op beurzen en evenementen.

Hoe werkt een uitvouwbare wand?

Het is kinderlijk eenvoudig, eigenlijk kan zelf meneer IKEA hier nog wat van leren. Wanneer u aankomt op een locatie waar u uw bedrijf visueel wilt presenteren opent u de verrijdbare koffer. In deze koffer zit het uitvouwframe, magneetbars, printbanen en zelf verlichting. U pakt het framewerk, welke u vervolgens als een harmonica wand uitvouwt en op zijn plek zet. Vervolgens bevestig u met magneten de bars verticaal tegen de uitvouwbare wand aan. Deze geven stabiliteit en zorgen ervoor dat de printbanen met uw visuele uiting blijven hangen. De printbanen worden in de uitvouwbare wand gehangen door een inhaak kapje op de achterzijde van de printbanen. Vervolgens hoeft de print alleen maar verticaal tegen de magneetbars geplaatst te worden. De spots kunnen als laatste bevestigd worden en u heeft zelfs nog de mogelijkheid om uw transportkoffer in te zetten als een balie.

NEEM DIRECT CONTACT OP

De voordelen van een uitvouwbare wand

Hieronder treft u een opsomming van alle voordelen van deze uitvouwbare wand systemen:

  • Compact in transport
  • Te allen tijde overal inzetbaar
  • Montage zonder gereedschap door één persoon
  • Printbanen kunnen verwisselt worden
  • Uitvouwbare frame geleverd met 15 jaar garantie

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP