Tijdelijke Scheidingswanden

Tijdelijke Scheidingswanden

Werken ‘nieuwe stijl’ in de Corona periode.
In vele landen is men aan het nadenken hoe iedereen weer aan het werk kan. De economische schade is enorm, dus wordt het tijd dat wij aan de slag gaan. De virologen hebben ons handvatten gegeven om een veilige werkplek te creëren. Dé belangrijkste maatregel is om 1,5 meter afstand te houden van elkaar en de handen vaak grondig te wassen. De werkplekken kunnen met tijdelijke Scheidingswanden, tussen en tegenover elkaar worden uitgevoerd in plexiglas of met een geluiddempend paneel. Handig om op de panelen desinfecterende vloeistof pompjes te monteren. In de vergaderruimte zitten mensen naast elkaar met een tussenruimte van 1,5 meter.

Welke mogelijkheden hebben onze tijdelijk scheidingswanden?

De tijdelijke scheidingswanden die geproduceerd worden door ABC Display bieden veel mogelijkheden om uw ruimte efficiënter, mooier en gebruiksvriendelijker in te richten. De panelen kunnen voorzien worden van meerdere soorten bekledingen en prints, waardoor de uitstraling verschilt per gelegenheid. U kunt hierbij denken aan:

  • Vinyl in gewenste kleuren
  • Nylon stof in allerlei kleuren
  • Prints in full colour

Wij adviseren sterk om de gangen en verkeersruimtes in tweeën te delen, waardoor deze duidelijk zijn gesplitst in een binnenkomend- en uitgaand gedeelte. Dit voorkomt een luchtstroom waarbij het Coronavirus zich minder snel kan verspreiden. De beste hoogte is 2.00 meter hierdoor zijn de scheidingswanden nog gemakkelijk schoon te maken.
Vanzelfsprekend gaan de maatregel tegen het Coronavirus in de loop van de tijd verdwijnen (kan 1 tot 5 jaar duren), het kan dus handig zijn om tijdelijke Scheidingswanden te huren of die te kopen welke snel zijn te demonteren, te verplaatsen of voor andere doelen kunnen worden aangewend zoals; exposities, beurzen of wandpanelen.

De verandering in de kantooromgeving kan niet alleen worden gebruikt om het Coronavirus te bestrijden, maar kan in uw bedrijf of instelling ook een positieve bijdragen leveren aan de rust en werk efficiency van uw personeel. Wij wensen iedereen een gezonde werkplek!

NEEM DIRECT CONTACT OP

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP