TENTOONSTELLING

Tentoonstellingspanelen inzetten

Met de tentoonstellingspanelen  van ABC Display heeft u nooit meer last van een ruimte die u wilt gebruiken om een expositie of presentatie te geven, maar waarbij de ruimte het niet toe om de materialen tegen de wand te hangen. ABC Display heeft de perfecte oplossing, tentoonstellingspanelen. Sinds 1979 maken wij panelen die ingezet worden om presentaties en exposities te geven. De presentatiepanelen zijn ideaal te gebruiken dankzij de nylon stof die erop bevestigd zit. Deze nylon stof is in elke gewenste kleur te verkrijgen en kan op beide zijde van de panelen toegepast worden. Met de tentoonstellingspanelen van ABC Display bent u vrij in het bevestigen van de materialen. Zo kunt u gebruik maken van:

 • Klittenband
 • Punaises
 • Schilderij haken

Zijn tentoonstellingspanelen zwaar?

Tentoonstellingspanelen die door ABC Display geproduceerd worden zijn licht van gewicht, mobiel en zonder gereedschap te monteren! Een tentoonstellingspaneel is slank en daardoor goed en gemakkelijk vast te pakken. Met een gewicht tussen de 2kg – 4kg ook gemakkelijk te verplaatsen (gewicht is afhankelijk van de afmeting per tentoonstellingspaneel). Om deze panelen staand te houden maken wij gebruik van staanders en aluminium voetplaten. Deze staanders worden tegen de panelen gedrukt middels een speciale voor de expositiepanelen ontwikkelde clip. Bij ABC Display is een tentoonstellingspaneel leverbaar in twee verschillende diktes. Een 30mm dikte (3cm) en 16mm dikt (1.6cm). De staanders van 16mm worden veelal gebruikt wanneer meerdere expositiepanelen aan elkaar gekoppeld worden. Doordat de buis kleiner is, is deze minder aanwezig en ogen de panelen meer als een gesloten wand. Wanneer tentoonstellingspanelen op zichzelf staan maken wij echter gebruik van de 30mm buis welke meer stabiliteit geeft. Middels de voetplaten kunnen de panelen extra stevig blijven staan. Deze voetplaten worden standaard geleverd als driehoek, maar kunnen ook in andere vormen gemaakt worden.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wat is de levensduur van tentoonstellingspanelen?

Zoals eerder vermeld produceren, verkopen en verhuren wij al ruim 30 jaar tentoonstellingspanelen. Veel van de klanten die panelen hebben aangekocht in de begin jaren maken hiervan nog veelvuldig gebruik. Zelf merken wij dat onze huurpanelen pas na 6 a 7 jaar slijtage gaan vertonen. (actief dagelijks ingezet). De reden dat onze tentoonstellingspanelen zo langdurig meegaan is simpel. Onze panelen worden met de hand gemaakt in Almere en zijn aan de binnenzijde voorzien van een extreem sterk karton. Dit speciaal geproduceerde karton zorgt ervoor dat de panelen licht van gewicht zijn maar zorgt er ook voor dat een punaises oneindig vaak ingeprikt kan worden zonder dat deze zijn grip verliest. Het karton wordt bedekt met een speciale nylon stof welke niet raffelt en niet pluist. Vervolgens worden beide materialen verwerkt is een gecoat aluminium profiel. Het aluminium profiel zorgt voor de bescherming en maakt het eveneens dat een tentoonstellingspaneel er luxe, tijdloos en professioneel uitziet.

Hoe snel is een tentoonstellingspaneel leverbaar?

ABC Display is een productiebedrijf. Dagelijks zijn wij bezig met het produceren van opdrachten voor klanten. Dit houd in dat wij niet afhankelijk zijn van leveranciers en dus snel kunnen schakelen. Wij kunnen een grote levering van tentoonstellingspanelen binnen 1 week gereed maken. Wanneer het nog sneller moet kunnen wij een tijdelijke oplossing bieden door bijvoorbeeld de allermooiste huurpanelen in te zetten. De nieuw geproduceerde panelen kunnen dan later omgeruild worden. Uw bent van harte welkom in onze showroom in Almere om uw tentoonstellingspaneel en de productie hiervan te bewonderen. Samen kunnen we uw wensen en benodigdheden bespreken. Wij staan uw graag te woord.

De voordelen van tentoonstellingspanelen op een rij

 • Uniek en opvallend
 • Compact en mobiel te vervoeren
 • Snel gemonteerd
 • Multifunctioneel inzetbaar
 • Modulair inzetbaar
 • Te allen tijde aan te passen en uit te breiden
 • Geschikt voor alle presentaties en exposities
 • Dubbelzijdig in te zetten
 • Materialen worden bevestigd met: Punaises, Klittenband of schilderij haken
 • Zowel aanschaf als huur mogelijk van een tentoonstellingspaneel

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP