STOEPBORDEN

Heeft u stoepborden nodig?

Bijna elke ondernemer kan een stoepbord goed in zetten. Bij restaurants worden deze veelal gebruikt om voorbijgangers een aantrekkelijk menu te tonen. Winkeliers presenteren een actie of bijvoorbeeld de openingstijden. Waar bedrijven niet bij stilstaan is dat een bord ook perfect kan dienen om aan te geven waar uw bedrijf gevestigd zit, of wat uw bedrijf te bieden heeft. Daarnaast kunnen veel organisaties stoepborden plaatsen wanneer zij ergens werkzaamheden verrichten, zoals schilderen, verbouwen, tuin aanleggen of zelfs stands opbouwen.

Meer aandacht met een stoepbord

et nut van een stoepbord is om voorbijgangers bewust te laten worden van uw bedrijf. Als u werkzaamheden doet op plaatsen waar ook potentiële andere klanten rondlopen is het goed dat ze zien dat u beschikbaar bent. Denk hierbij aan een schilder in een woonwijk, dit bedrijf kan alle andere woningen ook schilderen. Het is dus belangrijk dat dit bedrijf zichzelf presenteert aan de andere buurtbewoners. ABC Display verkoopt meerdere soorten stoepborden en allen in verschillende afmetingen. Een stoepbord gekocht via ABC Display kunt u gemakkelijk mobiel vervoeren in een kleine auto. Het bord neemt geen montagetijd in beslag en doet binnen enkele seconden zijn werk.

En het voordeel van stoepborden is dat ze van twee kanten te benaderen is en u dus aan twee zijden een (verschillende) presentatie kunt weergeven.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wat maakt de stoepborden van ABC Display uniek?

ABC Display verkoopt alleen stoepborden van een uitzonderlijke kwaliteit. Borden die met ruige weersomstandigheden nog buiten kunnen blijven staan. Uniek is echter de presentatie van uw stoepbord. Waar u bij de meeste borden een print in de kliklijst moet plaatsen kunt u bij ABC Display direct een professionele uiting op uw bord laten printen. Deze geprinte uiting zorgt voor een strakkere en professionelere presentatie. u heeft geen problemen bij regenval, met het uitlopen van een print of het vollopen van uw stoepbord. Altijd 100% perfect gepresenteerd en dus onder de aandacht komen bij uw doelgroep. Dit is waar de stoepborden van ABC Display zich in onderscheiden.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP