STANDBOUWER ALMERE

Standbouwer Almere

U zoekt op standbouwer Almere en komt vanzelfsprekend uit bij ABC Display. Wij zijn al ruim 20 jaar gevestigd in Almere en wij zijn inmiddels een bekende speler voor uw standbouw, presentatiewanden, beursstands en andere presentatiesystemen. Wij zitten hier in een pand wat door ons geheel herbouwd is. Net als bij onze standbouw hebben wij dit slim aangepakt en kosteneffectief en snel gedaan.
Adres
De Paal 28
Almere Haven

Ervaring standbouwer Almere

ABC Display is een familiebedrijf. Dit zorgt ervoor dat wij extra veel aandacht besteden aan de zorg voor onze klanten. U zult dit merken in service, snelheid en prijs.

Wij maken als standbouwer gebruik van een aantal zelf ontwikkelde systemen die geen enkel ander bedrijf u kan bieden. Deze unieke systemen geven uw bedrijf ongekende flexibiliteit en mobiliteit. Uw stand wordt door slechts 1 a 2 personen zonder gereedschap snel gemonteerd, wat al direct resulteert in een kostenbesparing. Het transport kan gedaan worden in een klein busje, dus niet in de door andere ingezette vrachtwagens. Wat u eveneens een kostenbesparing oplevert.

NEEM DIRECT CONTACT OP

De voordelen van ABC Display op een rij

  • Snelle montages door 1 of maximaal 2 man
  • Compact transport in een kleine bus
  • Unieke systemen die modulair inzetbaar zijn
  • 20 Jaar ervaring als standbouwer
  • Ook ervaring als standbouwer in het buitenland
  • Familiebedrijf

Standbouwer Almere en buiten Nederland

Met de compacte transportmogelijkheden en snelle montagetijden is het bijzonder gunstig om ABC Display als standbouwer ook in het buitenland montages en demontages te laten verzorgen. Onze mensen hoeven geen dagen lang te monteren en kunnen veelal dezelfde dag weer terug naar hun huis. Wij verzorgen het complete transport voor u evenals de opslag van eventuele transportkarren op locatie. Dit zal in overleg met de locatie geschieden in een van onze opslaglocaties bij de betreffende beurshallen.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP