STAND VERHUUR

U bent bij stand verhuur

U overweegt deel te nemen aan een tentoonstelling met een eigen standruimte? Dan bent u bij stand verhuur aan het juiste adres! Een hele goede manier om direct te communiceren met uw klanten en doelgroep. Zaak om een opvallende en functionele stand te ontwikkelen!

Waarom stand verhuur?

Voor een optimale presentatie van uw bedrijf en of uw producten/diensten op een beurs, doen wij aan stand verhuur met de uitstraling van “custom made” tegen lage investeringskosten. Nieuwsgierig hoeveel u kunt bezuinigen op uw standbouw en hoe uniek onze ontwerpen zijn? U heeft de keuze de stand zelf te plaatsen of dit door onze professionele medewerkers te laten verzorgen (bij ons geen spijkers, plamuur, verf of beschadigde hoeken). Wij kunnen door heel Europa (ook wereldwijd) stands opbouwen en zorgen dat uw standpresentatie er perfect bij staat!

NEEM DIRECT CONTACT OP

Mogelijkheden als u kiest voor stand verhuur

Bij stand verhuur bent u niet gebonden aan een standaard concept of basisvormen. U kunt geheel naar eigen keuze een beursstand vormgeven. Bepaal zelf de hoogte van u stand, wilt u een berging in de stand? Geen probleem! De frames (hardware) van een beursstand wordt gehuurd bij ons. De printbanen welke voor de beursstand komen te hangen worden aangeschaft. Het is handig om de lay-out in samenspraak met ons te maken, omdat wij er rekening mee kunnen houden dat dezelfde lay-out voor meerdere opstellingen toepasbaar kan zijn. Hierdoor is het mogelijk om de volgende keer een geheel andere vorm van stand bij ons te huren met dezelfde printbanen! Het systeem waarmee de beurswand wordt gebouwd is gemakkelijk te monteren en te demonteren, zonder gereedschappen. Het is mede hierdoor ook goed mogelijk dat u de beursstand zelf op locatie monteert. Instructies worden meegeleverd. Uw voordelen als u kiest voor stand verhuur:

  • Sneller ontwerpfase (1 dag)
  • Lagere transportkosten
  • Lage investeringen
  • Betere logistiek
  • Zelf bouwen of bij ons uitbesteden
  • Geen verouderden materialen maar eigen nieuwe printbanen!

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP