Met een stand op een beurs staan werkt omzetverhogend

Met een stand op een beurs staan geeft veel voldoening en is een goede manier om verschillende (potentiële) klanten te ontmoeten. Daarnaast is het vaak een goed moment om een nieuw product te introduceren of demonstraties te geven. Bezoekers kunnen life ervaren en zien wat de kwaliteit van uw producten zijn of face to face een gesprek met u voeren.

Van online contact naar een persoonlijk gesprek

In deze tijd van online shops wil dat nog wel eens ontbreken. Maar ook voor u levert een goed gesprek met een (potentiële) klant u veel op. Wie is nu eigenlijk uw klant? Hoe ziet hij er uit? Waar liggen zijn interesses? Heel belangrijk als je producten ontwikkeld voor uw klant. Want waar ligt zijn behoeftes, waar is hij werkelijk naar op zoek? Een goed gesprek levert zeer veel informatie op. Daarbij is de gun factor erg belangrijk, zeker als u veel concurrenten heeft. En in het online tijdperk, heeft u die al snel. Alhoewel tot op zekere hoogte redelijk anoniem… klanten willen wel weten wie er achter de website zit. Bent u betrouwbaar? Zijn uw producten wel zo goed als u zegt?

Met een stand op een beurs staan verhoogt uw omzet

Tijdens een beurs kunt u veel klanten ontmoeten en tegelijk uw producten of diensten tentoonstellen. Deelname aan een beurs verhoogt uw omzet en het werkt positief voor uw naamsbekendheid. Daarbij kunt u zelf ook zien wat er speelt in de markt en wat uw concurrenten doen. Met een stand op een beurs vangt u twee vliegen in een klap.

stand op een beurs, Portable Floorsystem Stand-On

Tip over de inrichting van uw beursstand

Richt uw beursstand professioneel in en maak daarbij ook gebruik van uw beursvloer. Dit is het grootste oppervlak van uw stand dus het is zonde als u daar niets mee doet. Zo kunt u het gebruiken als communicatiedrager bijvoorbeeld door uw huisstijl door te laten lopen in de vloer of juist een heel apart design er in te verwerken. Hiermee valt u gelijk op bij de bezoekers. En als die vloer ook nog eens in een handomdraai te leggen is en u er alle kabels in wegwerkt, dan is uw stand ook nog eens veilig en netjes.

Wilt u meer weten?

Staat u met een stand op een beurs? Heeft u vragen over de aanschaf of het huren van onze beursstand, expovloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.