SOFT-IMAGE PRESENTATIEWAND

Uw Soft-Image presentatiewand

Met een Soft-Image presentatiewand heeft u een zeer grote achterwand die u in slechts enkele seconden uitvouwt. De stoffenafbeelding blijft gemonteerd bij het opbergen en tijdens het vervoer. Het lage totaalgewicht van het systeem maakt het eenvoudig deze te verplaatsen en te vervoeren. Samen met de Soft-Image balie creëert u een perfecte ‘point of Sales’ stand. Het printdoek is full colour geprint en te allen tijde te verwisselen.

Waar wordt de soft-image presentatiewand gebruikt?

Deze presentatiewand is perfect geschikt als rechte achterwand op beurzen, congressen of in showrooms. De presentatiewand wordt in een verrijdbare koffer/trolley vervoerd en is gemakkelijk met uw beurs of promotieteam mee te geven. De wand is licht van gewicht en door iedereen zonder gereedschap te monteren! Doordat het systeem zo gemakkelijk werkt, zien wij dat veel organisaties deze presentatiewand inzetten in plaats van de bekende banner systemen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Een grotere image in net zo’n snelle tijd geplaatst

Wilt u uw beurswand ook inzetten voor een snelle verkooppresentatie of als showroomwand? Dan heeft u aan een Soft-image presentatiewand het juiste systeem. Op de onderstaande link tref u de folder van onze textielwanden waaronder de TRACK Fabric Soft-image presentatiewand

Alternatieve voor de Soft-image presentatiewand

ABC Display biedt als leverancier van presentatiewanden meerdere systemen aan. Zo heeft u de keuze uit meerdere textielwanden, pop-up systemen of modulaire beursstands. Wij ontvangen u graag op onze showroom zodat wij u ons uitgebreide assortiment kunnen tonen en samen met u kijken welk systeem het best bij u past.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP