SOFT-IMAGE BALIE

De prachtige soft-image balie

De soft-image balie is een gemakkelijke balie met een ombouw van geprint doek, welke aan het frame blijft zitten tijdens transport en opslag. Dit doek kan mooi bedrukt worden en is ook gemakkelijk te wisselen. Deze balie weegt 6.7 kg incl. handige draagtas. Hier zit het topblad en de tussenplank bij inbegrepen.

Stap af van standaard en kies voor de soft-image balie

ABC Display heeft een alternatieve balie voor u ontwikkeld. Deze soft-image balie is voorzien van een extra sterk frame welke in een gewenste vorm wordt geplaatst. Het gehele frame wordt afgewerkt met het full colour bedrukte textieldoek. De afbeeldingen gedrukt op doek geven een extra mooie uitstraling. In de afbeeldingen in de slider treft u de verschillende balies die ABC Display van een textieldoek kan voorzien.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wees uniek, opvallend en ervaar het gemak van de soft-image balie

U wilt toch ook dat uw presentatie uniek is en opvalt bij uw klanten? ABC Display produceert al sinds 1979 balies, presentatiewanden en posterborden. Wij zijn specialist in het meedenken naar professionele en aansprekende presentatie-oplossingen. Wij denken ook graag met u mee.

De soft-image balie is zelf niet unieke, alhoewel de visual kwalitatief prachtig is. ABC Display heeft diverse presentatie systemen die kunnen worden toegevoegd aan de balie waardoor het geheel opvallend wordt. Wij kijken ook naar de plek waar de soft-balie geplaatst wordt. U kunt hierbij denken aan winkelcentra waarbij u de balie kan combineren met speciale folderhouders of een top signing die op de balie geplaatst kan worden.

Bekijk alle balies en de soft-image balie in de folder

We hebben diverse balies voor u in ons assortiment. U kunt in onze folder diverse systemen bekijken. U bent ook van harte welkom in onze showroom waar wij u graag van advies voorzien.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP