ROLL BANNER PREMIUM

De multi Roll banner Premium

Onze Roll banner Premium is een van de meest verkochte banners van Europa. ABC Display heeft in de loop der tijd meer dan 150.000 banner verkocht. Dit onderscheidende systeem is gemakkelijk te vervoeren en is snel klaar voor een presentatie. De Roll banner Premium is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en is bedoeld voor herhaaldelijk gebruik bij verschillende gelegenheden. In tegenstelling tot de Roll banner basic is deze banier voorzien van een krasbestendig beschermingslaminaat. U vervoert de Roll banner Premium in een luxe draagtas welke voor extra bescherming en vervoergemak zorgt.

Extra opvallen met een Roll banner Premium

Met de premium banner valt u werkelijk meer op! Deze banner is in meerdere breedtes leverbaar en kan uitgerold worden tot een hoogte van 250 cm. Dit terwijl de basic banners maar tot 200 cm gaan. In onze Roll banner Premium folder ziet u welke afmetingen er allemaal mogelijk zijn. De cassette is middels kleurhouders geheel te integreren in de totale presentatie van de banner en bij elke gelegenheid of boodschap aan te passen. Bij de Premium hoeft u geen voetjes uit te klappen voor stabiliteit. De bannervoet is verzwaard en staat hierdoor stevig. De printbaan is een oneindig aantal keren te verwisselen, hierdoor kunt u het systeem levenslang inzetten.

NEEM DIRECT CONTACT OP

De Roll banner Premium als onderdeel van een geheel

Wilt u producten tentoonstellen naast uw banner presentatie? ABC display heeft een handige mobiele presentatiekast in de collectie, die geheel in uw huisstijl of met uw reclame boodschap kan worden bedrukt en net als onze banners in een paar minuten zijn uitgeklapt. Bekijk informatie over onze Lift-Showcase presentatiekast of kom langs in onze showroom, wij zijn dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur om u van advies te voorzien. Bekijkt u ook onze actie.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP