RECLAMEWAND

Reclamewand met unieke print

U bent op zoek naar een reclamewand en wilt daarop uw eigen printreclame tonen. ABC Display heeft verschillende soorten reclamewanden in het assortiment. Het grote voordeel van onze reclamewand is dat u bij ABC Display minimaal 15 jaar garantie krijgt op onze wanden. Dit zorgt ervoor dat u een wand heeft die uw reclame-uiting gedurende minimaal 15 jaar kan dragen. Als producent van deze materialen weten wij natuurlijk dat u niet 15 jaar lang één reclame wilt voeren. De systemen van ABC Display zijn dan ook zodanig ontwikkeld dat uw systeem bruikbaar blijft en de visuele reclame verwisseld kan worden per actie of campagne.

Het vervoeren van een reclamewand

Het transport van een reclamewand is compact, licht van gewicht en draagbaar of verrijdbaar. De koffers van onze wanden zijn speciaal gemaakt op de mobiliteit van een wand. Deze is per land, zee en lucht te vervoeren zonder beschadigingen. Er is rekening gehouden met specificaties voor het inchecken van een reclamewand als bagage wanneer u met het vliegtuig gaat. In dat geval is de koffer inclusief wand niet zwaarder dan 20kg. Hieronder ziet u een afbeelding van onze transportkoffer.

Wanneer u op een locatie arriveert, wilt u vanzelfsprekend snel en eenvoudig de reclamewand monteren. ABC Display verzekerd u een montage binnen 10 minuten. Hoe eenvoudig het is om de wand te monteren en demonteren kunt via de montage video zien. U zult zien dat deze wand door iedereen zonder gereedschap te monteren is. Het mooie is dat u de transportkoffer ook nog eens kunt ombouwen tot een balie. Dit gebeurd middels een uitvouwbaar balieblad en een grafische print met uw visuele communicatie.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Is een reclamewand duur in aanschaf?

Ieder systeem en elke afmeting heeft natuurlijk een bepaald prijskaartje maar een mooie reclamewand kunt u al kopen voor een bedrag van € 75,-. Het is ook mogelijk om een wand te huren en de visuele printplaten te kopen. Wanneer u de reclamewand niet heel vaak nodig heeft, kan huren een goede optie zijn. Het voordeel van huren is dat u de kosten minimaliseert, niemand ziet dat u huurt omdat de print het gehele frame verbergt, de boodschap gewoon gepersonaliseerd is en de reclamewand niet het gehele jaar in de opslag staat. Zoals u merkt, denken wij graag met u mee. Neem nu contact op en ervaar zelf onze service en bekijk de verschillende mogelijkheden.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP