RECLAMEBORDEN

RECLAMEBORDEN VOOR DE BESTE UITING

Wanneer u een expositie of congres organiseert is het handig om gebruik te maken van onze reclameborden. Wij produceren al sinds 1979 een van de beste systemen van Nederland. Bij ABC Display is het mogelijk de borden zowel te huren als te kopen. Wij kunnen deze voor u monteren of u kunt dit zelf doen, zonder dat er gereedschap aan te pas komt. Wanneer u besluit om bij ABC Display reclameborden te huren maken wij veelal gebruik van de afmeting 100x125cm. Wanner u reclameborden bij ons koopt, kunt u elk gewenst formaat kiezen en met elk gewenste kleur nylon bekleden of u laat door ons een grafische print op het bord bevestigen. Het is ook mogelijk om de reclameborden aan beide zijde te voorzien van een verschillende toepassing. zo is uw bedrijf goed zichtbaar en kunt u gemakkelijk elke boodschap communiceren die u wilt.

Hoe werken de reclameborden van ABC Display?

Het is letterlijk een ABC’tje om de borden te monteren op locatie. Middels een speciaal ontwikkelde clip worden de borden tegen de ronde staanders (palen) vastgezet. De clips worden bevestigd door deze een kwartslag te draaien. Dit zit stevig en zal niet verplaatsen. De staanders (palen) die wij leveren zijn rond en geven daardoor de mogelijkheid om de borden in elke gewenste positie te plaatsen. Denk hierbij aan harmonica wanden, ronde exposities of geheel rechte wanden. De reclameborden zijn altijd tweezijdig te gebruiken. De borden zijn in het geval van een rechthoekige afmeting in zowel portret als landscape te monteren. Deze optie kan op locatie volbracht worden dankzij het multifunctionele profiel. De driehoekige voetplaten zijn zodanig geproduceerd dat de vloer nooit zal beschadigen. Dit vanwege de silicone ondergrond.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Het bevestiging van materialen op de reclameborden

In de loop der jaren hebben wij met veel verschillende klanten gewerkt. Hierdoor is door ons veel ervaring opgedaan en zijn systemen ontwikkeld om het de klanten / gebruikers gemakkelijk te maken om de materialen tegen de borden te bevestigen. ABC Display biedt voor de bevestiging standaard klittenband rondjes. Dit zijn kleine rondjes welke aan één zijde voorzien van haakband, de andere zijde is voorzien van een lijmlaag. De lijmlaag is gemakkelijk tegen de posters te bevestigen terwijl het haakband in de posterborden blijft hangen. Het is zo zelfs mogelijk om materialen te bevestigen met een gewicht tot 10kg. Daarnaast is het mogelijk schilderijhaken te gebruiken of te werken met punaises. De reclameborden van ABC Display zijn als enige in zijn soort enkel en alleen gemaakt als reclamebord. De borden zullen onbeperkt benut kunnen worden zonder dat een punaise het bord ‘’bros’’ maakt. Wij nodigen u graag uit in onze showroom of staan u graag te woord via telefoon en/of e-mail.

Wat zijn de levertijden voor reclameborden?

Zoals vermeld zijn wij de producent van de borden met een grote huur voorraad. Het is zelfs mogelijk om op dezelfde dag borden geleverd te krijgen of af te halen. Wanneer u ervoor kiest om de borden te kopen kunnen wij binnen enkele dagen uw levering verzorgen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de voorraad en de drukte van de productie. We hanteren normaal een maximale levertijd van 14 dagen. Binnen deze tijd zult u gegarandeerd uw reclameborden in elke gewenste kleur ontvangen. Leveringen doen wij door heel Nederland. Wij produceren in Almere maar zitten bijna dagelijks in de grote steden van Nederland zoals: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Breda, Tilburg en Eindhoven.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP