PRINTWAND

Visueel aanwezig met een Printwand

Een printwand is de beste manier om uw organisatie visueel te presenteren aan de doelgroep. Want zoals elke organisatie weet, moet u onder de aandacht komen om uiteindelijk rendement te behalen uit de marketing. En dan wilt u een een mooie, stevige, gebruiksvriendelijke wand die helemaal in uw huisstijl is geprint.

ABC Display heeft jaren ervaring met het maken van onder andere de mobiele printwand. Daarnaast maken wij ook andere visuele communicatiemiddelen die uw organisatie assisteren bij het vergroten van uw naamsbekendheid. ABC display ontwikkeld wanden die gemakkelijk te vervoeren zijn, zodat u of uw medewerker de wand gemakkelijk mee kan nemen naar een beurs of evenement in een kleine auto, het openbaar vervoer en zelfs met de fiets.

Hoe groot kan een printwand zijn?

Wij bedenken, ontwikkelen en produceren zelf onze systemen welke gebruikt worden voor uw printwand. Dit zorgt ervoor dat wij systemen leveren die op elke gewenste afmeting en vorm inzetbaar zijn. Het systeem is zelfs zodanig ontwikkeld dat uw printwand nu ook modulair inzetbaar is. Bij grote presentaties of promoties bouwt u de grootst mogelijke opstelling. En voor kleinere evenementen neemt u slechts een select deel mee van de wand. Dit geeft u ook de flexibiliteit om 2 of 3 evenementen tegelijk te houden zonder dat uw presentatie daaronder lijdt.

Voor afmetingen en mogelijkheden van printwand bekijkt u ook in onze brochure of bekijk de voorbeelden van diverse wanden via de link pop up wand

Een belangrijk punt voor het realiseren van uw printwand is de visualisatie. De uiting moet duidelijk, uitnodigend, aansprekend en informatief zijn. Kortom alle informatie op één wand zonder dat de uitstraling chaotisch wordt. Mocht u nog geen connectie hebben met een communicatie- of reclamebureau dan kunnen wij u altijd ons netwerk aanreiken voor het laten realiseren van een optimale printwand.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wat moet u investeren voor een printwand?

De investering hoeft niet groot te zijn. ABC Display heeft voor ieder budget een juiste presentatiewand beschikbaar. Zo heeft u al een mooie wand voor € 325,- euro.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP