POSTERPANELEN

POSTERPANELEN OP MAAT

Heeft uw organisatie een evenement in de planning waarbij u posters wil presenteren aan uw bezoekers? Wij weten dat de ruimte openlijk en vriendelijk moet overkomen en er vaak niks aan de muren bevestigd mag worden. ABC Display heeft hiervoor posterpanelen ontwikkeld en produceert deze al vele jaren. Zie de video's onderaan deze pagina voor meer informatie.

De posters die u wilt presenteren kunnen op meerdere manieren bevestigd worden op een posterpaneel: Klittenband, Punaises, Schilderijhaken, Blauwe lijm dots (craft dots). Posterpanelen kunnen alleenstaand geplaatst worden of gekoppeld tot lange rijen of in speelse vormen. Met posterpanelen van ABC Display bent u optimaal flexibel. Wij produceren de panelen in Almere maar leveren door heel Nederland. Zo zijn wij vaak te vinden in Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Haag, Rotterdam en zelfs Eindhoven en leveren wij wekelijks posterpanelen in Maastricht.

De voordelen van posterpanelen

Onze posterpanelen hebben veel voordelen ten opzicht van andere systemen. Enkele voordelen staan hieronder vermeld:

  • Licht van gewicht
  • Gemakkelijk te monteren zonder gereedschap
  • Zowel in portret als landscape te plaatsen
  • Elke gewenste opstelling is te maken, denk aan rechte wanden, harmonica opstellingen of vrijstaand
  • Een posterpaneel is altijd dubbelzijdig in te zetten
  • Vele kleuren en afmetingen beschikbaar
  • Inzetbaar voor posterpresentaties, of als afscheiding van een ruimte

NEEM DIRECT CONTACT OP

ABC Display is producent van posterpanelen

Wij zijn er trots op dat wij in 1979 gestart zijn met het produceren van de posterpanelen. Dit is ook terug te zien in het logo van ABC Display. U ziet daar een harmonica opstelling van enkele posterpanelen. Deze panelen bestaan uit een speciaal, extra sterk karton die u onbeperkt kunt bewerken met onder andere punaises zonder dat de toepassing verminderd. De panelen worden beplakt met een speciale nylon stof of met een grafische toepassing zoals een full colour print. De nylon stof is in meerdere kleuren te verkrijgen. waarvan de meest voorkomende kleuren Blauw, Zwart en Grijs zijn.

Naast punaises kan er ook gemakkelijk met klittenband werken. Dit is stevig en blijft goed zitten op het nylon velour zonder dat het velour gaat pillen wanneer u de poster met het klittenband verwijderd. Daarbij blijven er geen zichtbare gaatjes achter in het nylon wanneer er punaises worden gebruikt. Een posterpaneel is slechte 2 cm dik en beschikbaar in allerlei formaten (door u zelf te bepalen). Wat vaak gebeurd, is dat een paneel dubbelzijdig voorzien wordt van een nylon stof. Het is echter ook mogelijk om één zijde te voorzien van nylon stof en op de andere zijde een full color poster te laten inzetten.

Advies over posterpanelen

Aangezien wij al een ruime tijd deze panelen produceren zijn er al allerlei toepassingen gemaakt en getest. Denk hierbij aan magneetborden, posterstands, balies etc. Mocht u vragen hebben over bepaalde toepassingen of ideeën die u heeft. Wij staan u graag te woord. Wist u dat u deze panelen zowel kunt kopen als huren? Bij de aankoop heeft u wel een grotere keuz ein kleur en afmeting tot onze maximale afmeting van 125x 300cm, maar ook bij huur is er keus.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP