POSTERDISPLAYS

ONZE POSTERDISPLAYS MAKEN HET U GEMAKKELIJK

Wilt u posters presenteren aan uw bezoekers tijdens een beurs, evenement of op uw bedrijf? Wij weten dat de ruimte openlijk en vriendelijk moet overkomen en dat er vaak niks op de muren bevestigd kan worden. Hiervoor hebben wij de posterdisplays ontwikkeld. ABC Display produceert deze al sinds vele jaren. De posters die u wilt presenteren kunnen op meerdere manieren bevestigd worden tegen de stands zoals:

 • Punaises
 • Klittenband
 • Schilderijhaken
 • Blauwe lijm dots (craft dots)

De voordelen van posterdisplays

Onze displays hebben veel voordelen ten opzicht van andere systemen. Enkele voordelen staan hieronder vermeld:

 • Licht van gewicht
 • Gemakkelijk te monteren zonder gereedschap
 • Zowel in portret als landscape te plaatsen
 • Elke gewenste opstelling is te maken, denk aan rechte wanden, harmonica opstellingen of stand a lone
 • De posterpanelen zijn altijd dubbelzijdig in te zetten
 • Vele kleuren en afmetingen beschikbaar
 • Inzetbaar voor posterpresentaties, of als afscheiding van een ruimte

De posterdisplays kunnen alleenstaand geplaatst worden of gekoppeld tot lange rijen of speelse vormen. Met de posterdisplays van ABC Display bent u optimaal flexibel. Wij produceren de stands in Almere maar leveren door heel Nederland. Zo zijn wij vaak te vinden in Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Haag, Rotterdam en zelfs Eindhoven of leveren wij wekelijks posterdisplays in Maastricht.

Zie de video's onderaan deze pagina voor meer informatie.

NEEM DIRECT CONTACT OP

ABC Display produceert de posterdisplays zelf

De productie vindt plaats in Almere, waar wij ook onze 70m2 showroom hebben. U kunt onze producten daar zelf bekijken en testen. Wij zijn er trots op dat wij in 1979 gestart zijn met het produceren van de posterdipslays. Dit is ook terug te zien in het logo van ABC Display. U ziet daar een harmonica opstelling van enkele posterdisplays. Deze panelen bestaan uit een speciaal, extra sterk karton. Dit karton kan onbeperkt bewerkt worden met onder andere punaises zonder dat de toepassing verminderd. De stand wordt beplakt met een speciale nylon stof of met een grafische toepassing zoals een full colour print. De nylon stof is in meerdere kleuren te verkrijgen. De meest voorkomende kleuren zijn: Blauw, Zwart, Grijs. De speciale nylon stof zorgt ervoor dat er tegen de stands gewerkt kan worden met klittenband. Een tweede werking van de nylon is dat de gaatjes die veroorzaakt worden door de punaises niet zichtbaar zijn. Een postersdisplay is slechte 2 cm dik en beschikbaar in allerlei formaten (door u zelf te bepalen). Wat vaak gebeurd, is dat een stand dubbelzijdig voorzien wordt van een nylon stof. Het is echter ook mogelijk om één zijde te voorzien van nylon stof en op de andere zijde een full color poster te laten inzetten.

Advies over posterdisplays

Aangezien wij al een ruime tijd deze stands produceren zijn er al allerlei toepassingen gemaakt en getest. Denk hierbij aan magneetborden, posterpanelen, balies etc. Mocht u vragen hebben over bepaalde toepassingen of ideeën die u heeft. Wij staan u graag te woord. Wist u dat deze panelen zowel aan te kopen zijn als gehuurd kunnen worden? Bij de aankoop kunt u zelf een nylon stof selecteren binnen onze maximale afmeting van 125x 300cm.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP