Pop-up presentatiewand

Pop-up-presentatiewand voor langdurig gebruik

De pop-up-presentatiewand is vandaag de standaard voor grote fotowanden bij evenementen en presentaties. Weinig losse onderdelen in combinatie met een lichte en stabiele constructie en vrijwel naadloze achterwanden helpen u bij het creëren van een grote attentiewaarde. U kunt meerdere systemen aan elkaar koppelen om een nog groter standoppervlak te vullen. De systemen die door ABC Display geleverd worden zijn van een uitzonderlijke hoge kwaliteit. Wij leveren onze Pop-up-presentatiewanden dan ook met een levenslange garantie. Het systeem blijft dus ook inzetbaar als u een nieuwe visual wilt gebruiken.

De Pop-up-presentatiewand als gebogen of rechte variant

ABC Display levert de perfecte fotobanen voor de Pop-Up-presentatiewand, een kwaliteit die u nergens zult aantreffen, hoge resolutie en kleurecht! Bij de Pop-up-presentatiewand heeft u keuze uit een aantal standaard formaten, maar naast deze standaard formaten is het bij ons ook mogelijk om een speciale op maat gemaakte Pop-up presentatiewand te bestellen. De Pop-up presentatiewand kan zowel in een gebogen als rechte variant geleverd worden. Zie voor de verschillende vormen en mogelijkheden, onze Track Popup folder. Als producent van de verschillende systemen willen wij blijven ontwikkelen, Wij voegen continue nieuwe systemen toe aan ons assortiment. Zo hebben wij een speciale tablet houder ontwikkeld welke gemakkelijk te vervoeren is in de Pop-up koffer. Dankzij een simpel ophangsysteem wordt de tablet houder aan uw Pop-up-presentatiewand geplaatst. U kunt de houder ook op uw balie plaatsen om uw boodschap meer interactief te maken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wilt u de pop-up-presentatiewand huren of kopen?

Bij ABC Display bieden wij u de kans om klein en eenvoudig te starten en de Pop-up presentatiewand en/of andere presentatiesystemen met uw organisatie mee te laten groeien. U kunt diverse systemen bij ons huren geheel met uw eigen unieke printbanen of in één keer kopen als dat u beter uitkomt.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP