PERSWAND

Perswand voor elk evenement

De perswand is een term die steeds vaker gebruikt word als het gaat om een presentatiewand welke ingezet wordt bij interviews. Deze wand word op de achtergrond geplaatst en heeft veelal verschillende logo vermeldingen.

Een mobiele Perswand

Een perswand is leverbaar in vele verschillende afmetingen en vormen. Er kan gekozen worden voor een perswand die geheel recht is of een halve ronding heeft.

  • Perswand Gebogen
  • Perswand Recht

De wanden die geleverd worden door ABC Display zijn te allen tijde mobiel mee te nemen. Het grote voordeel van deze perswanden is, dat de montage snel een eenvoudig gedaan wordt, zonder het gebruik van gereedschap. Dit is voor iedereen gemakkelijk! Zowel de gebogen als de rechte variant wordt vervoerd en opgeslagen in een roll-koffer in het formaat 35 cm diep x 55 cm breed x 90 cm hoog. In de koffer zit de gehele perswand incl. printbanen + spots en mogelijk een balie! Gezien de transportkoffer altijd bijgeleverd wordt om de perswand te vervoeren, kunt u deze ook tijdens de presentaties of persconferenties. gebruiken als balie. Met een 2-delig topblad en een extra print, kan de koffer in een luxe balie worden veranderd. Zodoende worden alle materialen die u meeneemt naar de persconferentie benut, en hoeft u niks meer weg te zetten. Wanneer de wand zijn doel gediend heeft tijdens de presentatie of persconferentie wordt een complete wand van 3 meter breed x 2,25 meter hoog binnen 5 minuten gedemonteerd en ingepakt. Dit maakt het mogelijk om een complete ruimte snel en eenvoudig geheel om te toveren tot een persconferentie of presentatieruimte.

NEEM DIRECT CONTACT OP

De kwaliteit van uw perswand

Zoals eerder genoemd zijn onze perswanden er in verschillende afmetingen en vormen, maar ook in verschillende kwaliteiten te verkrijgen. ABC Display heeft voor elk budget de juiste perswand. Er zijn wanden die bijvoorbeeld ook buiten gebruikt kunnen worden. De Pop-up perswanden hebben als groot voordeel dat de print heel briljant is. De print wordt op spanning gebracht en geprint op een 100% light Block plastic. Dit zorgt ervoor dat er geen licht door de print heen komt, en dat kleuren altijd 100% juist zijn. Bij ABC Display word elke print voorzien van een deep crystal beschermingslaminaat. Deze beschermingslaminaat zorgt ervoor dat de print krasbestendig is, en af te nemen is met elk gewenst schoonmaakmiddel. Een ander voordeel is dat er gewerkt wordt met verschillende printbanen. Zo kan het zijn, dat er zo nu en dan een sponsor van de perswand af moet, of dat er een sponsor bij moet komen. U hoeft in dit geval maar 1 of 2 printbanen te verwisselen i.p.v. de gehele wand.

Een gebogen Perswand

Doordat de Pop-up perswand vaak in een gebogen variant geleverd word oogt deze vriendelijk. Een ander plus punt is dat de wand met zijn gebogen vorm de buitenwereld afsluit! Zo wordt de aandacht tijdens de persconferentie of het interview niet afgeleid. Gezien het bij de Pop-up perswanden zo eenvoudig is om een print visual te verwisselen, kan de wand ook omgetoverd worden naar een mobiele presentatie-/beurswand met uw reclame boodschap of logo.

Alternatieve perswand voor persconferenties

De markten veranderen constant. Niet enkel door een crisis, maar omdat er vooruitstrevende bedrijven en personen bestaan. Dit zijn organisaties die verder kijken! Neem contact op met onze medewerkers om samen te bespreken welke perswand het beste voor u kan werken.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP