outdoor verhuur

Outdoor verhuur systemen die tegen een stootje kunnen

Voor eenmalige buitenpresentaties heeft ABC Display een outdoor verhuur opgezet. Van vlaggenmast tot stoepbord en van spandoek tot gevelreclame. Een aantal uitingen is snel te plaatsten en weer mee te nemen bijvoorbeeld bij actiematige evenementen. Daarnaast leveren wij ook grotere installaties zoals muurframes met spandoeken en bedrukte panelen voor op gevels.

Wij adviseren u hier graag over. Wilt u alvast ideeën op doen?
Bekijk dan ons outdoor brochure.

Outdoor verhuur vlaggen

Vlaggen in verschillende modellen zijn al heel lang op de markt en vormen een goede manier om buiten uw boodschap over te brengen. Met het vlaggensysteem van ABC Display krijgt u een flexibele combinatie van twee vlagopties in één! U kunt zelf kiezen voor de vorm die past bij uw situatie zoals een gebogen- of rechthoekige vlag. 100% aandacht! Hebt u een vlaggenmast en zoekt u een nieuwe vlag, laat ABC Display deze voor u bedrukken!

NEEM DIRECT CONTACT OP

Outdoor verhuur borden

Panelen worden met teksten voorzien of kunnen worden bedrukt met foto’s. Deze panelen of borden zijn in vele formaten en materialen uit te voeren. Wij monteren deze voor u op gevels, langs sportvelden of in fabriekshallen.

Outdoor verhuur boarding

Bij ABC Display hebben wij De Arena. Deze communiceert in twee richtingen, de constructie is laag en breed, zodat het systeem stevig staat. Dankzij de veerspanning aan de bovenkant staat de Arena altijd strak, ook op oneffen ondergrond! De Arena kunt u gebruiken bij elk evenement zoals een golftoernooi, voetbalwedstrijden, sportdagen etc. Dit systeem is ook als routing bij een entree of bij een opening heel handig!

Outdoor verhuur Spandoeken

Megaprints op gebouwen en tegen gevels zijn een trend die niet meer weg te denken is. Deze blikvangers langs snelwegen of op steigers zijn super advertenties. Toch heb je hierin ook vele doek- en printkwaliteiten, daarnaast is de montage uitsluitend te doen door professionals. ABC Display verstaat haar werk en helpt u graag in dit traject.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP