Opblaastent

Uw nieuwe opblaastent

De opblaastent is een nieuw product binnen het assortiment van ABC Display. Deze tenten zijn na een langdurige selectie en testfase opgenomen omdat de manier van montage, presentatie en mobiliteit in de lijn ligt van waar ABC Display voor staat. Portable branding! Onze opblaastent is zeer compact te vervoeren middels een rugzak. Deze kan dus gemakkelijk lopend, per fiets of per auto vervoerd worden naar een locatie. De opblaastent is in allerlei kleuren leverbaar en kan zelfs compleet bedrukt worden in elke gewenste uitstraling.

Waarom adviseren wij u een opblaastent?

De reden voor het advies dat wij uitspreken is vrij simpel. U kunt de tent compact meenemen, zorgt dat de complete tent binnen 15 minuten gemonteerd is. Bovendien is de complete tent voorzien van uw unieke bedrijfsuitstraling. Snel, gemakkelijk, kwalitatief en de juiste uitstraling!!

De tenten kunnen per zijde afgedicht worden zodat u een eigen ruimte maakt. Het is ook mogelijk meerdere exemplaren te koppelen om het totale overdekte oppervlakte te vergroten, zo kunt u speelse opstellingen maken en zelf lampen ophangen voor de sfeer.

Veel van onze klanten kiezen voor de opblaastent in combinatie met een mobiele kast of presentatiewand. Door deze presentatiesystemen in de tent op te stellen, wordt er een eigen en unieke presentatieruimte gecreëerd.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Met welke garantie levert ABC Display de opblaastent?

De tenten worden gemaakt in Duitsland. De levertijd van dit product is 2 tot 3 weken. mocht u het sneller nodig hebben neem dan contact op met ABC Display, dan gaan we kijken wat we voor u kunnen doen. Het leveren van deze unieke tenten duurt langer dan normaal, dit heeft als reden dat elke tent op maat geproduceerd en gecontroleerd wordt. Dankzij dit unieke maatwerk kunnen wij garanderen dat men hier vakwerk aflevert zoals u van ABC Display gewent bent. De garantie op deze opblaastent is dan ook 15 jaar zelfs als u de tent intensief gebruikt. Maak ook uw presentatie perfect. Informeer naar de mogelijkheden.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP