Een modulaire presentatiewand voor iedere gelegenheid

Een modulaire presentatiewand voor iedere gelegenheid klinkt misschien vreemd, maar de modulaire wand is gemakkelijk inzetbaar. U kunt de wand zelf in een draagtas meenemen in uw auto en in een handomdraai opzetten op locatie of de wand op uw kantoor neerzetten.

Interne communicatie met een modulaire presentatiewand

Een modulaire presentatiewand is een goed middel om uw interne communicatie op te drukken. Het is overzichtelijk en goed leesbaar. Wanneer u de wand op een centrale plaats in uw bedrijf plaatst, bijvoorbeeld in de kantine wordt het door al uw medewerkers gezien.

Op pad met een presentatiewand

Doordat de wand ligt gewicht is en zondergereedschap is op te bouwen kunt u het gemakkelijk meenemen naar exposities, conferenties, een beurs of naar klanten. U kunt kiezen voor een kleine wand, maar ook om deze wanneer nodig uit te breiden. Zowel recht als gecurvde wanden zijn mogelijk.

Het systeem is modulair waardoor de presentatiewand aan te passen is aan elke gelegenheid.

Een presentatiewand met unieke printstroken

Niet alleen kunt u de presentatiewand uitbreiden maar u kunt per gelegenheid  ook de printstroken aanpassen. Uniek en persoonlijk.

Handig en gemakkelijk

Een modulaire presentatiewand is een goed alternatief voor uw presentatie. Wellicht wilt u logo’s laten zien van uw sponsors of een product lanceren. Doordat het makkelijk is aan te passen, is de presentatiewand heel veelzijdig.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze presentatiewanden of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.