MODULAIRE BEURSSTANDS

Modulaire beursstands zijn flexibel en dient het gemak

Als u met uw bedrijf deelneemt aan beurzen en evenementen dan is het ideaal als u gebruik maakt van modulaire beursstands. Het grote voordeel van modulaire beursstands is dat het niet uit maakt welke stand u toegewezen krijgt van de organisatie. U kunt op het laatste moment inschrijven zonder dat u altijd hoge kosten hoeft te maken voor specifieke standplaatsen. De flexibele beursstands van ABC Display kunt u geheel aanpassen aan de beschikbare standplek. ABC Display is als sinds 1979 dé specialist op het gebied van verschillende beursstands. In Almere produceren wij verschillende systemen met allen eigen en unieke voordelen. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk verschillende fantastische standwanden via:

Modulaire beursstands zijn de toekomst

Waar voorheen gewerkt werd met posterpresentaties, banners of dure houtbouw stands, gaan bedrijven nu beter nadenken over de presentatie en kosten. Hierdoor komt men al snel terecht bij onze flexibele beursstands. Deze unieke beursstands hebben alle de voordelen van het professioneel presenteren net als een houtbouw stand. De kosten neigen echter meer richting de banners en posterpresentaties. Kortom, een perfecte en professionele presentatie met minimale kosten. Wanneer u kiest voor de flexibele systemen van ABC Display bespaard u ook op de kosten voor montages, demontages en transport.

U kunt met een kleine auto of bus vertrekken aangezien onze modulaire beursstands compact vervoerd worden. Alle systemen worden vervolgens zonder gereedschap in elkaar geklikt. Dit maakt het mogelijk om in 1 uur een grote beursstand van 10×5 meter op te bouwen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Mogelijkheden van modulaire beursstands

U zult denken wanneer een mobiele beursstand compact vervoerd wordt en snel gemonteerd is, dat u beperkt bent in de mogelijkheden van presenteren. Met het Press systeem van ABC Display bent u niet beperkt. Eveneens zonder gereedschappen bevestigd u folderhouder, productplanken, vitrines en zelf meerdere LCD schermen van 40 inch. De modulaire beursstands welke met het Press systeem gemaakt worden bieden in alle opzichten gemak, snelheid en een kostenbesparing. Wij nodigen u graag uit op onze showroom om de diverse systemen te bekijken en te bespreken welk systeem het beste bij u past. Bekijk ook onze website www.press-stands.com Wilt u ideeën opdoen? Bekijk dan onze Press modulaire beursstands folder:

De voordelen van Modulaire beursstands

  • Snel en eenvoudig te monteren stands.
  • Modulaire beursstands zijn compact te vervoeren.
  • Aan te passen in breedte, diepte en hoogte.
  • Vitrines, product-/brochureplanken op elke hoogte en afmeting te plaatsen.
  • LED schermen van alle formaten op elke gewenste hoogte in te voegen.
  • Kostenbesparend.
  • Modulaire beursstands zijn uit te breiden naar mate uw bedrijf groeit.

Leveren modulaire beursstands door heel nederland

Wij produceren de flexibele beursstands in Almere maar leveren door heel Nederland. Zo zijn wij vaak in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en andere grote steden. Optimaal gemak en service ervaart u wanneer u kiest voor de flexibele systeemwanden van ABC Display.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP