MODULAIRE BEURSFRAME

Modulaire beursframe

Wilt u weten wat er achter alle mooie print-visuals schuil gaat? Het modulaire beursframe van ABC Display! Onze modulaire beursframe is licht in gewicht, gemakkelijk en zonder gereedschap zelf in elkaar te klikken en voor elke beurs aan te passen in formaat. Onze beursframe is van hoge kwaliteit en doordat het compact is mee te nemen, zeer gemakkelijk zelf te vervoeren. U heeft daar geen vrachtwagen voor nodig.

Rechte en ronde vormen

Daarnaast kunt u onze modulaire beursframe zowel rond als recht plaatsen. U kunt spelen met vorm en formaat en het systeem uitbreiden met diverse modulen. Ons Press-presentatie systeem heeft vele voordelen. U kunt alle frames zelf in elkaar klikken met de kunststof clip, of het nu de presentatiewand betreft, de balie of de zuilen. Alle frames worden bedekt met magnetische print stroken, die altijd weer veranderd kunnen worden met een nieuwe visual of communicatieboodschap en kunnen in uw eigen huisstijl geprint worden waardoor uw stand er weer anders uitziet terwijl de frames hetzelfde zijn. Door deze aan te passen aan de vloeroppervlak van uw beursstand kan elk gewenst formaat stand verkregen worden. De modulaire beursframe is multifunctioneel.

NEEM DIRECT CONTACT OP

3D schets

Heeft u moeite om een voorstelling te maken van de opzet van uw beursstand? Vraag dan een 3d schets aan, waarbij wij voor u geheel vrijblijvend een tekening maken van hoe uw beursstand er uit zou kunnen zien. Samen met u nemen wij uw wensen door, wilt u presentatiekasten, zuilen of een opbergruimte? Led schermen of alleen maar presentatiewanden, gebogen of recht, wij maken een 3D schets voor u zodat u een goed beeld krijgt van wat u wilt.

Garantie op de modulaire beursframe

Het Press systeem is door ABC Display in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Het Press systeem is ondanks enkele kopieën van onze concurrenten nog ongeëvenaard succesvol. Uniek is de eenvoud, stabiliteit en met geen enkel ander systeem is het zo gemakkelijk om producten of TV schermen te integreren. Bij ABC Display krijgt u een levenslang garantie op onze modulaire beursframe.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP