Moderne inrichting op uw beursstand

Wanneer u tegenwoordig deelneemt aan een beurs dan kunt u uw stand een moderne inrichting op uw beursstand meegeven. Niet meer zo als vroeger simpele houten basis met wat producten en een tafel. Nee wat u wilt! Multimedia, kunst, verlichting en een strakke witte inrichting of in elke kleur die u wenst.

Multimedia en techniek op uw stand

U kunt een moderne inrichting op uw beursstand meegeven door LED TV’s en tablets te integreren in het interieur. U kunt video’s tonen maar ook interactieve games en quizzen, waarmee u kennis deelt maar ook informatie vergaart over uw klanten, zodat u de behoefte van uw doelgroep in kaart kan brengen. Tablets kunt u integreren in de balie of in zuilen, die wel vijf meter hoog kunnen worden, zodat uw stand goed opvalt tussen uw concurrenten.

Een moderne inrichting op uw beursstand door middel van verlichting

Het gebruik van verlichting op uw beursstand kan heel bepalend zijn voor de sfeer en de uitstraling van de inrichting. Niet alleen het uitlichten van uw producten maar de hele sfeer van uw stand wordt door verlichting bepaalt. Maakt u een gezellige zithoek waar u uw klanten verteerd en ze een gezellig hapje en drankje aanbiedt of wilt u een plek creëren waar u rustig zaken kan doen. Hier wilt u bijvoorbeeld goed licht hebben om te kunnen schrijven.

overal opvallen met campagne zuil, wat is de beste beursopstelling

Kunst op uw beursstand

U kunt uw beursstand ook aankleden met kunst. Deze kan gedrukt worden op hetzelfde materiaal en met dezelfde hoge printkwaliteit als de printbanen. Uw eigen kunstwerk of die van anderen! Kunst zorgt er voor dat uw stand opvalt. Het kunstwerk kan ook geïntegreerd worden in de presentatiewand, de presentatiekasten of de zuil.

Heeft u vragen?

Een moderne inrichting op uw beursstand… Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze beursstands of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#beursstand #moderneinrichting #verlichting #kunst #multimedia