MOBIELE BEURSSTAND

De mobiele beursstand van ABC Display

ABC Display is een productiebedrijf dat allerlei presentatiesystemen levert om uw bedrijf een verbeterde visuele communicatie aan te reiken. Wij concentreren ons binnen deze markt voornamelijk op de mobiele beursstand. Wanneer u op zoek bent naar een mobiele beursstand zit u bij ons goed. In Almere doen wij de productie voor zowel de frames als de prints. Deze materialen zijn veelal licht van gewicht en zeer eenvoudig te monteren door één persoon.

Waarom wij de juist leverancier zijn voor uw mobiele beursstand?

Het familiebedrijf ABC Display bestaat al sinds 1979. Al vanaf het begin is de organisatie gestart met het produceren van verschillende systemen waaronder de mobiele beursstand. ABC Display is een goede leverancier omdat wij een aantal eigen systemen hebben bedacht en ontwikkeld waarbij de klantenwens centraal staat. Wij denken graag met u mee. Wij leveren snel en bij ons staat service hoog in het vaandel. Naast onze eigen unieke systemen, bieden wij elk ander systeem aan wat er maar beschikbaar is. Wij werken voor bekende producenten met leveranciers uit Duitsland, China, Zweden en Engeland. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Een mobiele beursstand die alles mogelijk maakt

Met het door ons zelf ontwikkelde Press systeem is op het gebied van de mobiele beursstand werkelijk alles mogelijk wat u voorheen alleen met houtbouw kon doen. Het voordeel dat het Press systeem biedt is dat het mobiel en zeer compact te vervoeren is. Met onze mobiele beursstand bent u zeker van een licht gewicht sterk aluminium frame. Het neemt slechts een diepte van 2 cm in beslag op de dure standruimte. Het is mogelijk strakke rechte wanden te maken en/of deze te laten variëren met glooiende bochten. Daarbij kunt u op elke gewenste hoogte en in elk gewenst formaat vitrines, brochure en productplanken plaatsen. Uw mobiele beursstand is ook eenvoudig te voorzien van grote LCD schermen. En dat zonder dure ophangbeugels.

De mogelijkheden van een Press beursstand hieronder vermeld

  • Snelle montage
  • Compact te vervoeren
  • Geen gereedschap nodig voor de montage van uw mobiele beursstand
  • Vitrines, brochure en productplanken in te plaatsen
  • Grote LCD scherm in te hangen
  • Een deur kan uw berging wegwerken
  • Onbeperkte hoogte mogelijk
  • Modulair en flexibel inzetbaar
  • Frames levenslang bruikbaar, prints kunnen verwisseld worden

Snel een mobiele beursstand nodig, bel ons!

Neem contact op met ons team om samen te bespreken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Wij voorzien u graag van gedegen advies. Het is zelfs mogelijk voor ons om direct een mobiele beursstand voor u te schetsen met ons speciaal ontwikkelde ontwerpprogramma. Aangezien ABC Display de volledige productie zelf in Almere doet, van zowel de frames als de grafische printbanen kunnen wij indien nodig de volgende dag een mobiele beursstand aan u leveren. Dat noemen wij flexibel en klantgericht werken. Wilt u eens een presentatie op locatie? Wij komen graag bij u langs, wij zijn vaak aanwezig in de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Breda.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP