MOBIELE BALIE

U heeft gezocht op mobiele balie!

ank voor uw bezoek en uw interesse in onze mobiele balie, wij hebben een breed assortiment aan balies. Ziet u hier niet meteen de balie die u zoekt? Gelieve dan contact met ons op te nemen, wij leveren ook op maat gemaakte balies. Wij hebben jarenlange ervaring in de productie van mobiele balies. Naast diverse merken hebben wij ook de door ons zelf ontwikkelde mobiele balie van het Press systeem. Hiermee bieden wij u een systeem waarmee u zelf de vormgeving van uw balie kunt bepalen. De frames worden voorzien van een digitale print van hoogwaardige kwaliteit, die ook door u zelf of onze grafische afdeling op te maken is. De mobiele balie kan uitgebreid worden met vitrines, brochurehouders, productbakken, en nog veel meer. Het balieblad is in elke gewenste kleur te verkrijgen, het is zelfs mogelijk om het balieblad te laten mee printen, hier kan bijvoorbeeld uw logo op weergeven worden.

Uw mobiele balie gemakkelijk te monteren

Alle balies die wij produceren zijn, ongeacht de grote van de balie, compact mee te nemen. Onze balie plaatsen is nog makkelijker dan een IKEA pakket in elkaar zetten. Zonder gereedschap worden de frames aan elkaar geklikt, de print ervoor gehangen en het blad bevestigd. Dan nog het voordeel dat de vormgeving van uw mobiele balie geheel zelf te bepalen is, en dat de print waarmee uw uitstraling gecreëerd wordt, ten alle tijden te vervangen is. Onze printbanen zijn voorzien van een beschermingslaminaat waardoor deze af te nemen zijn met een schoonmaakmiddel.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Garantie op een mobiele balie

Wij gegeven op het systeem een levenslange garantie. Met de printbanen garanderen wij 5 jaar kleurechtheid garantie. Kortom een mobiele balie die minimaal 5 jaar in perfecte staat te gebruiken is. De prints kunt u wisselen bij diverse gelegenheden waar u verschillende reclame boodschappen heeft.

Transport van een mobiele balie.

De manieren van transport liggen aan de omvang van uw mobiele balie. Een mobiele balie tot 4 meter breedte is gemakkelijk in 1 tas (100x85x15cm) te vervoeren en past dus in elke personenauto. Voor een grotere balie die meer dan 4,5 meter is, maken wij veelal gebruik van een roll-box. Deze is te vervoeren in een klein busje.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP