MEDIASTAND

Opvallen met een Mediastand

Wilt u een mediastand aankopen of huren? ABC Display biedt u de beste mogelijkheden. Als producent van vele presentatiesystemen hebben wij altijd wel een systeem dat past bij uw behoeften. Een mediastand van ABC Display is mobiel en compact te vervoeren. De montage wordt door 1 persoon voldaan en hierbij wordt geen gereedschap gebruikt. In Almere hebben wij een ruime showroom waarin vele opties van de stand gepresenteerd staan.

Wat is een mediastand eigenlijk?

In de wereld van de visuele presentatie en communicatiesystemen zijn er veel verschillende benamingen voor de systemen. Een allesomvattend woord voor een beurswand, stand of beursstand is een mediastand. De benaming is tot stand gekomen doordat wij mobiele systemen leveren welke een drager zijn van uw media uiting. Deze media uiting kan een print zijn, LCD schermen, Folderhouders of een combinatie van allen.

Een mediastand kan door uw bedrijf overal ingezet worden. Dit komt doordat ABC Display een modulair standsysteem ontwikkeld heeft genaamd Press. Met Press kunt u een wand, mobiel vervoeren en per frame zelf uw vorm en afmeting bepalen. Dit zorgt er ook voor dat uw op beurzen en evenementen een grote mediastand kunt presenteren. Na afloop plaatst u een klein deel bij uw entree, in uw hal of gaan er kleine delen mee voor externe presentaties. Dit kunt u ook doen met unieke fotopanelen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Garanties van een mediastand

Als productiebedrijf dat sinds 1979 actief is, moeten wij kwaliteit leveren. Doe je dat niet, dan kun je niet zo lang opereren in een competitieve markt. Wij bieden onze systemen dan ook aan met 15 jaar productgarantie. De systemen zijn speciaal geproduceerd en worden nog handmatig in elkaar geschroefd. Alle systemen worden intern opgesteld, gecontroleerd en na akkoord gefotografeerd. Neem snel contact op met ons team om te bespreken wat uw toepassingen zijn. Met onze ervaring kunnen wij altijd een aantal passende oplossingen bieden die uw bedrijf een verbeterende visuele presentatie zullen geven. Dat is voor ons van belang. Groeit u, dan hopen wij mee te groeien.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP