FOTOPANELEN

Fotopanelen kopen of huren?

Wist u al dat ABC Display al sinds 1979 de beste fotopanelen produceert? De fotopanelen die wij in Almere fabriceren zijn uniek. Zo mogen wij met trotst vertellen dat onze panelen gemakkelijk te monteren zijn, licht van gewicht zijn en te allen tijde dubbelzijdig inzetbaar zijn. De meest ingezette afmeting fotopanelen bij ABC Display is 100x125cm met de prachtige nylon stof of hoogwaardige fotoprints welke direct op de panelen geplaatst worden. Herkenbaar is ook de unieke aluminium omlijsting van de panelen waarmee wij zorgen dat elk paneel zowel zelfstandig als gekoppeld geplaatst kan worden.

Waarbij zet u onze fotopanelen in?

In de loop der tijd hebben wij een gevarieerde klantengroep bediend met onze fotopanelen. Zo weten wij dat de panelen uiterst handig zijn bij korte congressen waarbij de organisatie posters of foto’s wilt bevestigen. Onze fotopanelen zorgen ervoor dat de posters en foto’s een unieke en opvallende presentatie geven. Dit kan langs een muur zijn of vrijstaand in een open ruimte. Ook bij open dagen van scholen of universiteiten waarbij verschillende afdelingen snel en gemakkelijk willen weergeven wat de studierichting inhoud, danwel voor de presentatie van studenten.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Hoe eenvoudig plaatst u een fotopaneel?

Met onze unieke clip en lijsten zorgt ABC Display ervoor dat u als gebruiker geen gereedschap nodig heeft om de fotopanelen te plaatsen. U draait met een kwartslag de kunststof clip vast in de omlijsting van de panelen en drukt de panelen vervolgens tegen de staander met voetplaat aan. Uw paneel is gereed voor de bevestiging van uw foto of posterpresentatie. Zoals vermeld kunt u de panelen dubbelzijdig voorzien van een foto. Het is zelfs mogelijk om per zijde een kunstwerk te presenteren met een gewicht tot 5kg (open paneel aan de onderzijde). Als een fotopaneel tot de grond gesloten is, kan dit gewicht zelfs tot 10kg per zijde zijn. Dankzij de ronde buis met voetplaat, kunt u de panelen in elke gewenste richting opstellen. U bent niet gebonden aan enige vaste vorm en of opstelling. Dit maakt het gemakkelijk om met de panelen van ABC Display te werken.

Zowel huur al aankopen van fotopanelen is mogelijk

Bij ABC Display bieden wij u de mogelijkheid om uw fotopanelen te huren. Dit is dan veelal de vaste afmeting van 100 x 125 cm (zowel in portret als landscape te plaatsen). De kleuren van het nylon kunnen uiteenlopen van: Blauw, Zwart, Grijs, Groen tot Oranje. Wij kunnen uw levering en montage verzorgen binnen de Benelux op elke gewenste dag en elk gewenst tijdstip. Als u kiest om fotopanelen aan te kopen dan kunt u zelf een gewenste kleur nylon stof of foto laten bevestigen op de panelen. U bent ook vrij in de keuze van de afmeting van uw fotopanelen. Na 7 tot 9 keer huren is kopen voordeliger.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP