EXPOSITIEWAND

Unieke expositiewanden plaatsen

U gaat deelnemen aan een evenement, beurs of heeft een presentatie waarbij u goed voor de dag wilt komen. Met expositiewanden geproduceerd en geleverd door ABC Display zit u altijd goed. Als sinds 1979 zijn wij de trotse producent en leverancier van meerdere soorten beursstands, presentatiewanden en expositiewanden. ABC Display produceert zijn eigen Press systeem. Dit gebeurd vaak 100% in Nederland. De profielen en technieken worden door ABC Display zelf bedacht en vervaardigd. Met onze systemen zoals onze expositiewanden wordt er extra veel aandacht besteed aan het gebruikersgemak in combinatie met de vele mogelijkheden die wij bieden.

Waarom kiest u voor onze expositiewanden?

Hieronder treft u een aantal voordelen van onze expositiewanden:

  • Licht van gewicht
  • Compact mee te nemen
  • Hoogstaande kwaliteit met 15 jaar garantie
  • Geen gereedschap nodig voor de montage
  • Full colour printpanelen die uw systeem volledig afwerken
  • Printpanelen zijn verwisselbaar
  • Geleverd in verrijdbare koffer

Zoals u kunt lezen zijn er vele voordelen te vinden in onze expositiewanden. U kunt de wanden hergebruiken, iedereen kan de wand in een handomdraai opzetten en u kunt elke keer weer een andere boodschap op de wand zetten, want de printpanelen zijn gemakkelijk te wisselen, zonder dat u een nieuw frame hoeft aan te schaffen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wist u dat expositiewanden modulair inzetbaar kan zijn?

ABC Display heeft expositiewanden ontwikkeld welke mobiel te vervoeren is maar ook modulair inzetbaar is. de ene keer stelt u de wand op in een hoekopstelling van 4 x 3 meter, de volgende keer een rechte wand van 2 meter, er is zeer veel mogelijk. Voorzie uw expositiewand nu van grote LCD schermen, brochurehouders of vitrines. Met ons systeem zijn daarvoor geen zware beugels nodig. Gewoon makkelijk inhangen in het bestaande systeem. De Press expositiewand is dan ook perfect geschikt voor professionele bedrijven die kiezen voor eenvoudig en degelijk. Wilt u snel posters wisselen, klik dan door naar onze expositiepanelen

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP