EXPOSITIEPANELEN HUREN

Expositiepanelen huren

Een expositiepaneel huren doet u natuurlijk bij ABC Display, wij zijn al sinds 1979 producent en leverancier. Wij leveren expositiepanelen en posterborden voor elke evenement. Het maakt niet uit of dit nu 1 dag is of een half jaar duurt. Wij kunnen de panelen en borden voor u opbouwen en afbouwen, het transport regelen en u assisteren met inrichten van uw expositie. Wij maken graag een offerte om ook uw printpanelen te produceren, die met klittenband tegen onze expositiepanelen worden gemonteerd. De expositiepanelen en posterborden van het Arctium systeem, zijn tijdloos en subliem. Met transparante clips worden panelen tegen een staander vastgedrukt. U kunt de panelen kantelen en in elke hoek scharnieren. Daarnaast zijn de panelen op ooghoogte te plaatsen.

ABC Display verhuurt de expositiepanelen en posterborden in de maat 100 x 125 cm in de kleuren: Donker, Blauw, Zwart, Licht Grijs, Antraciet Grijs.

Huur expositiepanelen bij ABC Display

De panelen zijn geweldig in te zetten voor vele verschillende toepassingen. Wij bieden u ook de keus voor expositiepanelen huren omdat het voor sommige organisaties handiger is de panelen op afroep te huren wanneer men het nodig heeft. Niet ieder bedrijf heeft de panelen dagelijks en wekelijks nodig of een ruimte om de panelen op te slaan. Huur expositiepanelen daarom bij ons. In Almere heeft ABC Display de productie van de panelen en ook voldoende voorraad. Mocht u expositiepanelen huren in grote aantallen, dan is dat geen enkel probleem! Wij hebben een professioneel team dat leveringen en montages op locaties kan verzorgen. De expositiepanelen worden volgens instructie of tekening gemonteerd en op de gewenste datum en tijden weer retour gehaald.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Hoe lang kunt u expositiepanelen huren?

Wij staan bekend als een flexibele en meedenkende organisatie. Dit houdt in dat als u de panelen voor een langere tijd wenst te huren, wij altijd kijken naar de beste oplossing om dat voor beide partijen mogelijk te maken. Huur expositiepanelen bij ABC Display als u niet gebonden wilt zijn aan specifieke dagen. U kunt met klittenband of punaises, foto’s en lichte producten tegen het paneel plaatsen. De fotoprints kunt u na de expositie of presentatie gewoon bewaren en hergebruiken indien gewenst.

Voordelen van een expositiepaneel huren

De voordelen van expositiepanelen huren zijn duidelijk. Huur expositiepanelen bij ABC Display en wij regelen alle transport, montage en het weghalen. Onze service ontzorgt u. Het team van ABC Display monteert de expositiepanelen snel en kundig, zodat u er niet veel tijd aan hoeft te besteden.

  • Uniek en opvallend
  • Compact en mobiel te vervoeren
  • Snel gemonteerd
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Modulair inzetbaar
  • Te allen tijde aan te passen en uit te breiden
  • Geschikt voor alle presentaties en exposities
  • Dubbelzijdig in te zetten
  • Materialen worden bevestigd met: Punaises, Klittenband of schilderij haken

Heeft u vragen over een expositiepaneel huren?

Huur expositiepanelen bij ABC Display. Meer weten over een expositiepaneel huren of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Wij maken geheel vrijblijvend een 3D ontwerp in uw eigen huisstijl voor u. Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP