congres panelen huren

Congres panelen huren

U wilt congres panelen huren bij een leverancier die zijn vak verstaat. Bij ABC Display bent u op het juiste adres. Congres panelen huren wordt veelal onderschat door de standbouwers die er standaard beurspanelen voor inzetten. De congrespanelen zijn zwaar en lastig zelf te monteren. Daarbij komt nog een kijken dat de standaard beurspanelen niet in alle gewenste opstellingen te plaatsen zijn en er niet gemakkelijk met punaises gewerkt kan worden.

Wat maakt congres panelen huren bij ABC Display uniek?

Wij zijn sinds 1979 een bedrijf dat de congres panelen produceert. Dit zijn unieke panelen die speciaal gemaakt zijn voor congressen, exposities en presentaties. Wanneer u kiest voor congres panelen huren zult u merken dat onze panelen werkelijk anders zijn. Gebruiksvriendelijk en zeer gemakkelijk in gebruik.
Zie de video's onderaan deze pagina voor meer informatie.

Het monteren van de panelen kan door ABC Display voldaan worden. Het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Wij hebben een uniek profiel bedacht waardoor u zonder gereedschap sterke, transparante clips in het profiel kunt bevestigen. Vervolgens drukt u de staanders tegen het paneel en u kunt van start. U kunt posters, printpanelen, schilderijen of andere materialen tegen de panelen bevestigen. Dit doet u met:

  • Klittenband
  • Punaises
  • Schilderijhaken

Onze congres panelen zijn voorzien van een sterke interne structuur. Dit maakt het mogelijk dat u een oneindig keer op één zelfde plek een punaise kunt inprikken, zonder dat het paneel beschadigd of de punaise zijn grip verliest.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Hoe kunt u congres panelen huren?

Van belang is dat wij samen vaststellen hoeveel panelen u nodig heeft. Wat de looproute van de bezoeker is en hoe lang u deze congres panelen huren wilt. Is het gewenst dat ABC Display het transport en de montage en demontage verzorgt?

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP