BEURSWAND BESTELLEN

Vertrouwd uw beurswand bestellen

U heeft voor binnenkort een beurs ingeplant en wilt een beurswand bestellen. ABC Display produceert sinds 1979 verschillende beurswanden welke ingezet worden door heel Europa. Mede hierom weten wij dat een beurswand bestellen nog niet zo eenvoudig is als u denkt. Heeft u namelijk al nagedacht over de locatie, stand oppervlakte, aanloop route etc. Bent u al voorzien van een visuele communicatie voor op uw beurswand? Als professioneel bedrijf op dit gebied denken wij graag met u mee, om u te ontzorgen.

Hoe snel kunt u een beurswand bestellen?

Veel van onze klanten realiseren zich vaak wat later dat ze nog geen juiste beurswand hebben of dat de printbanen niet meer actueel zijn. Wij hebben daarom een speciaal productieproces wat ervoor kan zorgen dat u binnen 1 a 2 dagen een beurswand geleverd kunt krijgen. Mocht u nog geen juiste communicatie hebben voor op de printbanen of doeken, dan kan ABC Display hier eveneens bij assisteren. Wij hebben een groot netwerk aan communicatiebureaus die onze klanten maar al te graag helpen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Hoe vaak wilt u een beurswand bestellen?

Bij ABC Display gaan wij er vanuit dat u niet bij elke presentatie, expositie of promotie een nieuwe beurswand bestellen wilt. Dit wilt u niet omdat het dan erg duur en tijdrovend is. Wat u wel wilt is, dat een beurswand bestellen gemakkelijk verloopt en kosteneffectief in te zetten is. U wilt dat de print lay-out of doeken verwisseld kunnen worden voor een andere uiting. En u zou ook graag willen dat als u een kleinere beurslocatie afneemt, dat uw beurswand zich dan aanpast aan die beschikbare ruimte. Dit zijn stuk voor stuk wensen die bij ABC Display mogelijk zijn.

De voordelen van onze organisatie en de systemen zetten wij hieronder omschreven:

  • Kopen met elk budget
  • Huur mogelijk voor enkele deelname
  • Printbanen kunnen altijd verwisseld worden
  • Ons speciaal ontwikkelde systeem is modulair (aan te passen in afmeting en vorm)
  • Compact in een kleine auto te vervoeren
  • Montage zonder gereedschap en snel te voldoen

Neem snel contact op met ons team en laat u telefonisch informeren. U kunt ons ook bezoeken en in de showroom alle systemen zien en testen. Het snelste en meest eenvoudige is om telefonisch uw wensen en benodigdheden door te geven. Een van onze medewerkers kan u dan voorzien van de nodige adviezen en vervolgens bij u terug komen met een passend voorstel.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP