WAND BEDRUKKEN

Beurswand bedrukken door ABC Display

Wilt u een fraaie beurswand bedrukken voor uw stand? Zorg dat dit de eyecatcher is van uw stand. U bent er dan van verzekerd dat u die klanten trekt waar naar u op zoek bent en die naar u op zoek zijn. Op de meeste beurzen hebt u concurrentie van vele andere bedrijven. Mensen moeten hun aandacht verdelen tussen de verschillende bedrijven die zich aanbieden, dus als u beschikt over een onderscheidende beurswand, dan is de kans groter dat men uw stand bezoekt. ABC display kan uw beurswand bedrukken met elk design dat u maar wenst. Zo helpt het laten bedrukken van een beurswand u om succesvoller aanwezig te zijn op vakbeurzen.

Meerdere bedrijven bieden het bedrukken van een beurswand aan, maar de dienstverlening van ABC Display is om diverse redenen uniek te noemen. Wij zullen u uitleggen wat onze beurswandsystemen zo bijzonder maakt.

ABC Display kan elk soort beurswand bedrukken en leveren

De beurswanden van ABC Display zijn gemakkelijk te monteren en demonteren en hebben verwisselbare printbanen. Wilt u een bestaande beurswand hergebruiken, dan kunnen wij met ons systeem uw beurswand bedrukken met een nieuwe afbeelding. U hoeft niet een geheel nieuw systeem te kopen als u enkel een andere boodschap wil communiceren. Daarnaast is er nog van alles mogelijk met onze presentatiewanden. U kunt denken aan kleine of grote LCD-schermen, brochure- en productplanken en vitrines. ABC Display kan ook een kast maken in een beurswand, waar u dingen in op kunt bergen.

ABC Display maakt haar systemen volledig op maat. Wilt u dus een beurswand met een niet-gangbaar formaat of een aparte vorm, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met onze systemen en ons vakmanschap kunnen wij vrijwel iedere wens realiseren. In positieve zin opvallen met een unieke beurswand kan uw bedrijf onderscheiden van uw concurrenten, en om deze unieke beurswand te laten bedrukken is ABC Display uw partner.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Praktische beurswanden en een goede service

Een beurswand van ABC Display is binnen enkele minuten op te zetten en is handzaam te vervoeren. In de meeste gevallen kunt u een gehele presentatiewand in een personenauto vervoeren. U kunt uw presentatiewand ook bij ABC Display opslaan. Wij kunnen de beurswand niet alleen bedrukken, maar ook voor u monteren of afleveren op locatie, waarna u zelf de montage doet. Het schoonmaken van presentatiewanden of zaken als het regelen van een bos bloemen voor uw stand kunnen wij ook voor u doen.

Zo ziet u, ABC Display biedt u niet alleen het bedrukken van een beurswand aan, maar een compleet dienstverleningspakket op het gebied van presentatiewanden en aanverwante zaken. Als u meer wilt weten over de uitgebreide mogelijkheden, neemt u dan gerust contact op. Ook als u advies wilt over hoe u uw presentatiewand echt op moet laten vallen, kunt u ons benaderen. Wij hebben zeer veel ervaring met het inrichten van succesvolle beursstands en kunnen u van deskundig advies voorzien.

ABC Display kan voor uw bedrijf een werkelijk opzienbarende beurswand bedrukken, en nog veel meer. Wij horen graag van u! Bekijk onze andere beurswanden op de pagina Beursstands Kijkt u liever voor een firma in Belgie, bezoek dan de pagina www.beursstands.be

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP