Beursstands rotterdam

Beursstand Rotterdam

Laat uw bedrijf goed voor de dag komen met een op maat gemaakte beursstand in Rotterdam. Met een breed scala aan mogelijkheden en een simpele basis kunt u eindeloos combineren. Zonder veel moeite kunt u een presentatie neerzetten die glashelder demonstreert waar u en uw bedrijf voor staan. Met verwisselbare printpanelen past u de beursstand zonder enig probleem aan. Uw presentatie kan gemakkelijk worden opgeschaald of worden ingekrompen met extra onderdelen. Van een klein hoekje met essentiële informatie tot een volledige installatie met producten, displays en meer, ABC Display heeft dit alles voor u te huur en te koop.

Bekijk hier onze beursstand voorbeelden:

Dé beursstand in Rotterdam voor uw bedrijf

Met ons modulaire systeem kunnen wij zoveel onderdelen leveren als u nodig heeft. Met een solide basis en gemakkelijk verwisselbare printpanelen is ons systeem zeer flexibel in te zetten. Het metalen skelet is licht genoeg om geheel door één persoon in elkaar gezet te worden. Met een beetje oefening zet u binnen enkele minuten een professionele presentatie neer voor uw bedrijf die veel bekijks trekt. Mocht alleen een strak opgezette wand met informatie over uw bedrijf niet afdoende zijn, dan bieden wij u een breed scala aan extra’s.

Verrijk uw beursstand in Rotterdam met een videopresentatie via een monteerbare display van maximaal 52’’. Als u graag een tastbaar voorbeeld van uw producten of services wilt laten zien hebben wij de uitkomst, in de vorm van nissen, platforms of vitrines, naar wens ingebouwd of apart geleverd. Tenslotte hebben wij voor de echt grote shows nog opties om ons systeem in de hoogte uit te breiden. Trek aandacht naar uw presentatie met ons brede aanbod. Of u nu een heel systeem koopt of een keer een wandje huurt, we geven u met trots de garantie dat onze installaties staan als een huis. Mocht er onverhoopt toch een keer iets mis gaan, dan leveren wij u zonder probleem een vervangend onderdeel voor uw beursstand in Rotterdam. Wij hebben echter het volste vertrouwen in onze systemen en bieden u levenslang garantie op alles wat wij u verkopen of verhuren.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Laat duidelijk zien wie u bent

Voor grote evenementen of een klein halletje, een beursstand voor uw bedrijf in Rotterdam is geen enkele moeite voor ons. Met een enorm pakket aan potentiële uitbreidingsmogelijkheden kan uw presentatie met u meegroeien, al naar gelang de ontwikkelingen in uw bedrijf of de locatie waar u presenteert. Laat de wereld zien waar u en uw bedrijf voor staan met een beursstand van ABC Display. Voor meer voorbeelden en tekstuele informatie kunt u ook terecht op onze webpagina beursstands Mocht u in België gevestigd zitten, kijk dan op beursstands.be

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP