BEURSSTAND INRICHTEN

Beursstand inrichten met unieke uitstraling

Uw bedrijf neemt deel aan een beurs en heeft een standruimte gereserveerd. Het is nu van belang om een beursstand te kopen of te huren die goed en duidelijk kan weergeven wat uw organisatie doet. Dat betekent: uw beursstand inrichten met ABC Display. Door de juiste beursstand inrichting haalt u het beste uit de beurs. Of het nu om een grote of kleine stand gaat. De beursstand moet de juist vorm, hoogte en afmeting hebben. Denk hierbij ook aan de looproute van de bezoekers en voldoende ontvangst ruimte. Daarnaast is een eenduidige look and feel, het kleurenpalet dat u gebruikt en uw communicatieboodschap essentieel.

Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan ons voorbeelden boek

Uw beursstand inrichten met een modulair systeem

Wanneer u meerdere beurzen per jaar heeft, heeft u meestal met diverse oppervlakten te maken. U wilt dan een beursstand die elke keer opnieuw ingezet kan worden, zodat u niet opnieuw een stand hoeft aan te schaffen. In dat geval is het goed om samen met een professionele partij te bespreken wat de beste oplossingen zijn. Er zijn namelijk beursstand systemen beschikbaar die flexibel en modulair inzetbaar zijn, zoals ons eigen ontwikkelde en geproduceerde Press-systeem. Hierbij hebben wij juist rekening gehouden met de flexibiliteit van een beursstand, het eenvoudig monteren en multifunctioneel inzetten. Hierbij hebben wij juist rekening gehouden met de flexibiliteit van een beursstand, het eenvoudig monteren en multifunctioneel inzetten. Met het Press-systeem kan een stand bij een hoek van 4×6 meter ingezet worden en met dezelfde stand een 3 meter achterwand maken of een stand van 3x4x3 meter.
Bekijk hier de folder voor uw beursstand.

Naast de beursstand denken wij ook mee over de verdere inrichting van u stand, zo leveren wij ook de balie, vitrinekasten geheel in de zelfde uitstraling als uw stand, maar ook led schermen, folderdisplays, het meubilair, de vloerbedekking, verlichting en presentatiezuilen, waarin u bijvoorbeeld een tablet kan plaatsen zodat uw klanten daarop informatie over uw bedrijf kunnen vinden of waarmee u hun informatie kan opvragen bij het doen van een bedrijfsgame.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Het montage- en demontagegemak tijdens beursstand inrichten

Wanneer u gaat beginnen met uw beursstand inrichten, is het mogelijk om in overleg met ABC Display uw stand voortijdig uit te laten schetsen. Dit kan zowel in 2D als in 3D zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De schetsen laten u exact zien, welke systeemdelen er ingezet worden en welke prints er nodig zijn. Het systeem dat wij inzetten is zonder gereedschap in elkaar te klikken. Binnen een korte tijd heeft u een grote stand opgesteld.

Ondanks het gemak en de eenvoud van onze Press-Stands is het mogelijk om de montage en demontage door ABC Display te laten verzorgen. Zo kunt u zich op andere dingen richten tijdens de op en afbouw van de beurs. Wilt u een stand vaker inzetten op verschillende oppervlaktes, kijk dan voor meer informatie op de pagina Modulaire stand

Het aanleveren van de beursstand lay-out

Wanneer ABC Display een stand heeft geschetst welke door u akkoord bevonden is, maken wij een werktekening. Deze werktekening kan door de grafische mensen van ABC Display of door uw eigen reclamebureau opgemaakt worden. In deze werktekening zullen wij samen met u en het reclamebureau bepalen hoe modulair uw stand zal gaan worden. Het kan ook zijn dat u meerdere grote print visuals wilt presenteren om de bezoekers te imponeren. Hierin zal ABC Display met de printkwaliteit zeker een belangrijke rol spelen. Onze prints zijn van dichtbij te bekijken en dan nog ”haarscherp”. Wij staan bekend om de hoge printkwaliteit van onze wanden en zullen dit te allen tijde waarborgen. Dit mede omdat uw beursstand ook ons visitekaartje is.

Wij produceren de stands in Almere waar wij gevestigd zijn maar leveren door het gehele land. Zo komen wij ons systeem graag eens presenteren. Bijna dagelijks zijn wij aanwezig in de steden: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den haag en Eindhoven. Wilt u eerst uw eigen stand gaan tekenen, dat kan via de link hieronder. (enkel via Internet Explorer) Beursstand schetsen. Als u onze hulp hierbij nodig heeft neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP