BEURSSTAND DEN HAAG

Beursstand in Den Haag

Een uitgebreide en flexibele beursstand in Den Haag voor uw bedrijf is tegenwoordig goedkoper dan ooit tevoren. Met een modulair systeem en een breed scala aan extra’s is uw presentatie exact aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Van een klein hoekje tot een enorme conventieruimte, u komt altijd goed voor de dag met een installatie van abcdisplay.nl. Wij bieden al onze systemen zowel te huur als te koop aan, en geven in beide gevallen levenslange garantie op al onze producten. Wij bieden u een lichtgewicht systeem dat gemakkelijk te vervoeren en snel op te bouwen is. Voorzien van printpanelen met opdruk naar uw wens heeft u snel een professionele beursstand voor uw bedrijf in Den Haag.

Bekijk hier onze beursstand voorbeelden

Een op maat gemaakte beursstand in Den Haag

Het modulaire systeem dat wij aanbieden is gebaseerd op een metalen skelet. Dit frame is gemakkelijk op te zetten en licht genoeg om geheel door één persoon opgebouwd te worden. Aan dit skelet worden vervolgens magnetische panelen bevestigd, geprint met een opdruk naar wens. De panelen zijn gemakkelijk te vervangen in het geval van schade of wanneer u de opdruk wilt vernieuwen. De modulaire natuur van ons systeem laat u kiezen hoe u uw beursstand in Den Haag in wilt richten, afhankelijk van de locatie waar u presenteert.

Met een modulaire basis is het ook mogelijk om tal van extra’s toe te voegen. Eenvoudige dingen als een stellage voor brochures of een display voor een videopresentatie zijn gemakkelijk toe te voegen aan uw installatie. Complexere concepten als nissen en vitrines worden door ons eenvoudig gemaakt en laten u op stijlvolle wijze uw product presenteren. Met deze toevoegingen trekt uw beursstand in Den Haag meer ogen dan ooit tevoren.

Gemakkelijk aanpasbaar en eindeloos te variëren, een presentatie van abcdisplay.nl is waar voor uw geld.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Laat de wereld zien waar u voor staat

Met een beursstand van ABCDisplay kan de presentatie van uw bedrijf in Den Haag op beurzen en conventies niet meer stuk. Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden, variatie en grote flexibiliteit, wat u volledig in controle houdt.

Houd uw installatie modern met gemakkelijk te bestellen printpanelen. Heeft u ons systeem slechts eenmalig nodig of steeds opnieuw? Zowel verhuur als verkoop van onze systemen behoort tot onze mogelijkheden. Met levenslange garantie en printpanelen naar uw exacte specificaties is abcdisplay.nl van alle markten thuis om uw ideale beursstand te leveren die iedere beurs of conventie in Den Haag tot een succes maakt.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP