BEURSSCHERM

Uw unieke beursscherm

Wanneer u met uw bedrijf deelneemt aan een beurs wilt u natuurlijk een beursscherm met de eigen en unieke lay-out van uw organisatie. Bezoekers die al de gehele dag moegepraat zijn, moeten in een oogwenk zien wat je bedrijf doet en wat je voor de hen kunt betekenen. Dit verhaal doe je het liefste zelf in een 1 op 1 gesprek met de prospect, maar dan moeten ze wel bij je binnen komen. Door de schermen van ABC Display te gebruiken, met de juiste vormgeving en boodschap lukt dat absoluut.

Wat kost een beursscherm?

Je kunt beursschermen in vele soorten en maten huren en kopen. Tarieven lopen uiteen van € 75,00 tot enkele duizenden euro’s. Na gelang uw wensen en budget. U kunt in veel van de systemen aanpassingen doen die uw beursscherm uniek maakt ten opzichte van de concurrentie. Denk hierbij aan brochureplanken of mobiele vitrines maar ook aan LED schermen die je naast of in de wand kunt ophangen.

Als u vaker deelneemt aan beurzen dan is het verstandig om vooraf te bepalen wat voor een beursscherm het beste past op de vloeroppervlakte. U kunt kiezen voor een kleinere uitvouwwand, welke simpel door 1 persoon geplaatst wordt. Maar ook voor de modulaire beursschermen van ons Press systeem. Dit houd in dat u het scherm kunt aanpassen in breedte, diepte en zelf in hoogte en vorm zodat de ruimte optimaal benut wordt.

Wanneer je een beursscherm koopt of huurt is het de investering altijd waard. U kunt het de wand meerdere keren gebruiken en de printbanen vervangen wanneer u een andere boodschap wilt communiceren. Het scherm is mobiel en kan compact vervoerd worden in een personenauto. De beursscherm kan makkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd door 1 persoon.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP