beurspanelen

Beurspanelen als presentatie materiaal

Beurspanelen zijn niet meer weg te denken wanneer u uw bedrijf en of uw producten wilt presenteren op beurzen, evenementen of bij congressen. Onze panelen kunnen op vele manieren ingezet worden. Als producent van verschillende presentatiesystemen en beurspanelen bieden wij een ruim assortiment aan professionele systemen waarmee u uw bedrijf kan presenteren.

Welke beurspanelen zijn handig inzetbaar?

ABC Display produceert sinds 1979 allerlei systemen met allen hun unieke kenmerken. Globaal kunnen we de beschikbare panelen onderverdelen in de volgende categorieën.

Grote plaatmaterialen

Grote platen zijn beurspanelen voorzien van een full colour print. De platen worden tegen een achterwand bevestigd of staand gehouden met een speciale voetplaat. Deze panelen kunnen in allerlei afmetingen geleverd worden met een maximale afmeting van 350cm x 145cm groot. De panelen zijn smal en kunnen dubbelzijdig voorzien worden van een print. Deze optie is voordelig maar statisch.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Koppelbare beurspanelen

De koppelbare panelen zijn licht van gewicht, mobiel en compact te vervoeren. Deze panelen kunnen eveneens voorzien worden van een full colour print of een nylon stof. Als u kiest voor de nylon stof zijn printpanelen gemakkelijk toe te passen en verwisselen met klittenband of punaises. Het voordeel van deze licht gewicht panelen is, dat deze middels een speciale clips tegen een staander bevestigd worden. De staander en clip zorgen ervoor dat elke gewenste opstelling gemaakt kan worden. Denk hierbij aan glooiende wanden of speciale vormen die met geen enkel ander systeem mogelijk zijn. Bekijk hiervoor ook de pagina over modulaire panelen: beursstand wanden

Mobiele beurspanelen

Bij ABC Display worden de mobiele beurspanelen gezien als uitvouwbare en modulaire beurswanden. Dit zijn compacte systemen welke zonder gereedschap op locaties geplaatst worden. Het framewerk wordt voorzien van full colour, oprolbare printpanelen. Deze panelen zijn licht van gewicht en verwisselbaar. De montage gebeurt met magneten. Aan onze mobiele beurspanelen kunnen TV schermen, brochurehouders of vitrines worden toegevoegd.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP