Van banner tot presentatiewand

banner tot presentatiewand, Banner ABC Display

Van banner tot presentatiewand in een aantal minuten. De investering voor het aankopen van enkele banieren is minimaal, wat het goed mogelijk maakt om eens te testen hoe het staan op beurzen en evenementen uw organisatie bevallen. Zeker wanneer u enkele roll-up banners aan elkaar koppelt, dan functioneren ze zodoende als kleine presentatiewand.

Ook wanneer u deelneemt aan netwerkbijeenkomsten of een presentatie geeft tijdens een evenement is een banner gemakkelijk mee te nemen en zeer effectief in het gebruik!

Roll-up banners, compact en ideaal

De ideale manier om heel compact een presentatie te plaatsen, is met roll-up banners. Er zijn vele alternatieve systemen, zowel met rolcassette als spanbare banners. U kunt ze enkelzijdig maar ook dubbelzijdig bedrukken en in verschillende hoogtes en breedtes aanschaffen. Deze systemen zijn er in elke prijsklasse. De banners zijn gemakkelijk te vervoeren en op te zetten en bij de luxere versies is het zelfs mogelijk de casette te hergebruiken en de banner te vervangen met een nieuwe boodschap.

U kunt de roll-up banners naast een balie plaatsen op een beurs of meenemen naar een presentatie of evenement. Een ideale en betaalbare manier om uw bedrijf zichtbaar te maken.

Van banner tot presentatiewand in luttele minuten

De roll-up banners kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden waardoor er een presentatiewand ontstaat. Door in het ontwerp de diverse printbanen op elkaar aan te laten sluiten ontstaat er een geheel. Wanneer het ontwerp goed is opgebouwd kunt u de banners zowel los als samen gebruiken. Van banner tot presentatiewand. Zo heeft u twee vliegen in een klap.

Extra opvallen met een Roll-up banner Premium

Met de premium banner valt u werkelijk meer op! Deze banner is in meerdere breedtes leverbaar en kan uitgerold worden tot een hoogte van 250 cm. Dit terwijl de basic banners maar tot 200cm gaan.

De cassette is door middel van kleurhouders geheel te integreren in de totale presentatie van de banner en bij elke gelegenheid of boodschap aan te passen. Bij de Premium hoeft u geen voetjes uit te klappen voor stabiliteit. De bannervoet is verzwaard en staat hierdoor stevig. De printbaan is een oneindig aantal keren te verwisselen, hierdoor kunt u het systeem levenslang inzetten.

banner tot presentatiewand, Presentatiesysteem

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze roll-up banners of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.